Alfa fesztivál, mielőtt véget ér a nyár - Socfest

Alfa fesztivál, mielőtt véget ér a nyár

Olvasási idő: 2 perc

Töltődj fel az őszre a nyár utolsó hétvégéjén rengeteg zenével, kikapcsolódással és egy hatalmas bulival! Várpalotán, a Cseri parkerdőben mindenkit vár még 3 nap fesztivál, 3 nap jó hangulat és 3 nap nyár, amire még szükségünk van a rossz idő és az iskolakezdés előtt.

Várpalotán már minden készen áll arra, hogy egy 3 napos őrülettel feltegyük a koronát a 2014-es nyárra, és igazán jó élményekkel zárjuk a szezont. Az Alfa elhozza a magyar zenei paletta legnagyobbjait és minden nap egész délutántól az éjszakába nyúlóan 3 színpadon szolgáltatja a zenét, hogy mindenki megtalálhassa a saját stílusát és ritmusát. Emellett folyamatosan izgalmas programok várják a látogatókat napközben is, hogy a pihenés mellett se unatkozzon senki.

Nem is kérdés, a szezon legkényelmesebb fesztiválja lesz az Alfa: pénztárcabarát áraival és könnyű megközelíthetőségével kitűnik a nyári programok sorából. Augusztus 27-ig, szerda délig még kaphatóak az elővételes bérletek 5999 forintért, amiért jár a teljes 3 nap fesztiválélmény. Remélhetőleg csütörtökig a felhők is angolosan távoznak az ország felől és megfelelő idő lesz a sátrazáshoz, hiszen az őrzött kemping területén csupán 500 forint/fő ellenében lehet sátrat állítani. A három nap alatt óránként indul Alfa külön busz-járat a várpalotai állomásról és buszpályaudvarról, ami a Volán minden kényelmét biztosítja az utasoknak mindössze 200 forintért, és egészen a Cseri parkerdő kapujáig szállítja az utasokat.

A szervezők idén is igyekeztek változatos napközbeni elfoglaltságokkal színesíteni a fesztivál programját. Izgalmas ügyességpróbákkal érkezik a Kaland Akadémia: lesz rekeszépítés, paintball céllövészet és megatrambulin, valamint csillámtetoválásért is náluk érdemes jelentkezni. Drogprevenciós és önismereti tanácsadás vár mindenkit a várpalotai Családsegítő Szolgálat és a veszprémi Drogambulancia jóvoltából, valamint kikapcsolódásként próbára tehetjük koncentrációs képességünket Sörpingpongban a fesztivál minden napján.
Adj vért, és ments meg három életet: szombaton Retro Véradás a segíteni vágyóknak, ahol sörrel és virslivel kompenzálják a nagylelkű adakozókat.

Ahogy már említettük, a magyar zenei paletta színe-java érkezik az Alfára, hogy a 3 színpadot éjjel nappal megtöltsék muzsikával, a nézőteret pedig tomboló közönséggel. Ivan & The Parazol, Pokolgép, Zorall, Sub Bass Monster, Magashegyi Underground, Anna & The Barbies, Paddy & The Rats, Belga… és ez még csak a Recomp Agro-Partner Depónia Sátor! A Nagyszínpad repertoárját olyan nevek tarkítják, mint a Road, az Intim Torna Illegál, Kiscsillag, Auróra, Depresszió, Péterfy Bori és a Love Band, Deák Bill Gyula és, ahogy mondani szokták, még sokan mások… A legnagyobb magyar előadók alfától ómegáig egy helyen, az Alfán!

Sokkolóan alacsony árak, gyönyörű környezet és páratlanul kényelmesen megközelíthető helyszín: ez mind-mind az Alfa Fesztivál Várpalotán, a Cseri parkerdőben! Augusztus 28. és 30. között vár mindenkit a nyár utolsó észvesztő bulija, sok-sok zenével és más izgalmas programokkal, hogy megkoronázza a 2014-es fesztiválszezont.

A legfrissebb információkért és nyereményjátékokért érdemes felkeresni az Alfa Fesztivált a Facebookon is! https://www.facebook.com/AlfaFesztival vagy figyeljétek a Socfest Alfa Fesztivál aloldalát, ahova minden fontos információt összegyűjtöttünk.

Alfa, ahol a fesztivál kezdődik.