Jazz és kiállítás a VinoPiano Kézműves Borbárban - Socfest

Jazz és kiállítás a VinoPiano Kézműves Borbárban

Olvasási idő: < 1 perc

A Vinopiano Kézműves Borbár egy frissen nyílt hely a Szent Gellért téren. Célja, hogy bemutassa Magyarország legjellegzetesebb kézműves pincészeteit és kitűnő borászait. A kézműves bor hordozza készítője kézjegyét, egyedi stílusát, jellegét. Számos család bora csak a VinoPianoban kóstoható meg. Hogy az ízlelőbimbók mellett a fülek és szemek se maradjanak ki a kényeztetésből, koncertekkel és kiállításokkak is készülnek a szervezők!

Kiállítás: November 5-12.: Vásárhelyi Fotószimpozium. Megnyitó: november 5. (18:00)

Koncert: November 8. (20:00) Koldush Zenekar – SilentSongs

VinoPiano FESZTIVÁL szemnek-szájnak-fülnek: november 13 – 15.

  • Kiállítás: November 13-27. MagneticZone Budapest – olasz – magyar festők kiállítása. Megnyitó: november 13. (18:00)
  • Színház-Koncert: November 14. (20:00) An evening of European Jazz Cabaret
  • Koncert: November 15. (20:00) Mózes Tamara és Nagy János – jazzkoncertje

Nagy János, Erkel-díjas zeneszerző és jazz-zongorista duóban játszik Mózes Tamara zongorista-énekesnővel. A különleges formáció tág teret nyújt a zenei ötleteknek, hiszen két billentyűből és énekhangból áll; a zenészek szabadon szárnyalnak az együtt-játék lehetőségeiben, újabb és újabb univerzumokba kalauzolva a közönséget. Magyarországon először született ilyen jellegű jazzformáció, a duó tagjai itthon és nemzetközileg is elismert előadók. Műsoruk saját szerzeményekből és sztenderd-átdolgozásokból áll, angol, magyar és francia szövegekre,sok improvizációval, minimum 160 billentyűn.

Kiállítás: November 28 – december 11. Ars Panonnica – Dunántúli (osztrák-magyar) festők kiállítása. Megnyitó: november 28. (18:00)

Koncert: November 29. (20:00) Panda Trió – Elektroakusztikus LiveAct