Ma este együtt bulizhatunk David Hasselhoffal! - Socfest

Ma este együtt bulizhatunk David Hasselhoffal!

Olvasási idő: 2 perc

Augusztus 29-én ezrek tombolhatnak majd a Hungaroringen a „Celebrate the 80s & 90s with The Hoff” show-n. Az est házigazdája a Knight Rider-ből és a Baywatch-ból ismert David Hasselhoff lesz, akinek Looking for Freedom című slágerét énekelve sokan rekednek majd be biztosan. Az ismert magyar retrosztár, Kefír sem hagyja ki az év egyik legizgalmasabbnak ígérkező eseményét: a V-Tech frontembere saját bevallása szerint kívülről fújja már a dalokat.

Samantha FoxSajnos az Acceleration Race nem lesz megtartva, mert túl kevés sofőr jelentkezett a versenyre, de a buli nem marad el. A Mogyoródra látogatók pirotechnikával és füstágyúval felturbózott őrületes retró partira számíthatnak, ahol olyan sztárokkal bulizhatnak együtt, mint a Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven vagy az angol szexszimbólum, Samantha Fox. A hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő diszkó-pop énekesnőnek olyan slágereket köszönhetünk, mint az I Wanna Have Some Fun vagy a Touch Me. Szuperszexi megjelenésével és világsikert hozó zenéjével a hazai szférára is erős hatást gyakorolt. A V-Tech frontembere, Kefír így nyilatkozott:

kefirGyerekként én is imádtam Samantha Fox-ot, ahogy minden fiúnak, nekem is nagyon tetszett. Az összes retró slágert kívülről fújom, de az az igazság, hogy nem mindig tudom, melyik előadóhoz kapcsolódik egy-egy örökzöld. Azt vettem észre, hogy ez nem csak a külföldi retrósztárokkal van így. Nekünk körülbelül 24 slágerünk volt, amit Magyarországon rengetegen ismernek, mégis sokan összekevernek minket például a TNT-vel. A Kicsi gesztenye című dalt sok fellépésen kérték már tőlem, és mindig el is éneklem. – tette hozzá nevetve a V-Tech frontembere.

A koncertek ideje alatt vetített retróvideoklipek repítik majd vissza a tomboló tömeget a 80-as, 90-es évek legtüzesebb hangulatú bulijaiba. A show-t dögös jelmezekbe öltözött táncoslányok produkciói teszik majd felejthetetlenné, akik az este folyamán többször is lecserélik az outfitt-jüket. A „Celebrate the 80s & 90s with The Hoff” show ezen kívül fantasztikus pirotechnikai produkciókkal, hamisítatlan party-hangulatot teremtő füstágyúkkal és konfettiesővel várja a retró zenék szerelmeseit augusztus 29-én a mogyoródi Hungaroringen. A Baywatch ikonikus főszereplője mellett természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, KITT is.

További információk: www.acceleration-magyarorszag.hu

david_hasselhoffKITT-Car-Knightrider