Nekünk nagyon bejött a Közgáz Gólyabál - Socfest

Nekünk nagyon bejött a Közgáz Gólyabál

Olvasási idő: 2 perc

November 22-én ismét megrendezésre került a sokak által kedvelt Közgáz Gólyabál a Corvinus Egyetem szervezésében. Idén mi is jelen voltunk, hogy megnézzük hogyan buliznak az ifjú egyetemisták. A helyszín a már jól bevált Fővám téri épület volt, mely patinájával kiváló légkört biztosított egy ilyen eseménynek. Az estét a gólyák sokat gyakorolt táncai nyitották az aulában, amik még zárt keretek között zajlottak. A bálkirálynő- és bálkirályválasztáson már a nagyközönség is jelen volt, a többfordulós megmérettetések során kiválasztott 5-5 döntős fiatalból többek között az est fellépőiből álló zsűri választotta ki a legjobbakat.

xA fellépők neveit tekintve akár azt is hihetnénk, hogy valamelyik nyári fesztivál egyik napjának előadóinak listáját olvassuk. Egyszerre négy színpadon szólalt meg a hazai zene valamely kiválósága, csakúgy mint a Mary Popkids, az Ivan and the Parazol, a Brains, a Halott Pénz vagy a Cloud9+. A zenekarok tagjai közül többen is a Corvinusra jártak, vagy volt már valami élményük a Közgáz Gólyabállal kapcsolatban. Az elektronikus zene szerelmesei is megtalálhatták a nekik tetsző bulit a Fütyülős Színpadon, valamint a régebbi slágerek kedvelői is nagyot táncolhattak az emeleten.

A zenei fellépők mellett érdemes volt ellátogatni a hat tematikusan berendezett, saját készítésű helyszínre, amelyek a Yolo Network, a Jurassic Park, az Avant Garde Museum, a Hipster Edzsipt, a Western és a Roxfort voltak. Egy-egy szünetben különböző szponzorcégek és támogatók ötletes standjai biztosítottak szórakozást.

A rendezvény nem csak közgázosoknak szólt, szép számmal érkeznek minden évben külsős résztvevők is, ahogy ez az idén sem volt másképp, közel az idelátogatók fele más intézmény hallgatója volt. Nekünk nagyon bejött a Közgáz Gólyabál! Ha idén kihagytad, jövőre mindenképp látogass el a Fővám térre, hidd el nem fogsz csalódni benne!