Azok a mondatok, amiket 2017-ben nem akarok férfiaktól hallani - Socfest

Azok a mondatok, amiket 2017-ben nem akarok férfiaktól hallani

Olvasási idő: 3 perc

A nők szeretik, ha bókolnak nekik. Én is. Sőt, a férfiakat is szeretem. Biztos vannak olyanok is, akik tudnak bókolni. A csak nekem szóló hajmeresztő kijelentések mellett örök klasszikusokat is bőven hallottam idén a férfiaktól. Boldog lennék, ha nem kéne őket újra hallanom. A bókokat sem.

1.  Gyönyörűek a szemeid.

Abban az esetben, ha ez a mondat egy este során legalább ötször hangzik el. Vagy egy részeg hajléktalan mondja. Vagy apukám, aki genetikai okokból sajnos nem lehet a pasim, hiába ő lenne a tökéletes. Mivel valóban szép bociszemeim vannak, sokáig abban a hitben éltem, hogy ezt a mondatot őszintén mondják a férfiak… aztán rájöttem, hogy ez egy ilyen aduász mondat, amit mindenkinek minden helyzetben elsütnek. Én meg egyre jobban unom.

2. Vicces az a pattanás a homlokod közepén!

Sose legyenek fiú haverjai az ember lányának. Nem elég, hogy a fél délelőttöm azzal telt el, hogy hogyan kenjek fel egy tubus alapozót a pattanásomra, hogy ne nézzek úgy, mint egy unikornis, egy igazi férfi mindent látó szeme kiszúrja a szarvamat, szánalmas próbálkozásaim ellenére is. Kösz, amiért ráébresztettél, hogy nem vagyok csillámpóni, csak egy pattanásos csaj. Egyébként a te szemed is vicces lesz azzal a kék folttal körülötte.

3. Hú, de kicsípted magad!

Szóval nem vagyok csinos, nem vagyok szép, a ruhámon viszont látszik, hogy nem hétköznapi alkalomra van szánva. Máskor pocsék vagyok, mondjuk szebb most sem, de legalább a ruha menő – és az igazi férfi értékeli a szándékot is. Inkább visszakuckózom a kapucnis pulcsimba.

4. Fáradt vagy? Olyan karikásak a szemeid.

Milyen jó, ha nem egy érzéketlen tuskóba botlom, hanem egy gondoskodó, aggódó férfiba, aki törődik velem, most nem? Ez a mondat nem csak arra ébreszt rá, hogy olyan pocsékul nézek ki, hogy már a pasiknak is feltűnik, hanem arra is, hogy szar az alapozóm.

5. Mosolyogj, akkor sokkal szebb vagy!

Rögtön lehervad a mosoly az arcomról, már ha egyáltalán volt rajta. Te meg feszíts folyton, hogy domborodjon a mellkasod, akkor sokkal szexibb vagy.

6. Miért vagy ilyen ideges, menstruálsz?

Tipikus reakció, ha a nő valamiben nem ért egyet a férfival, és ennek hangot is ad. Ne hisztizz, biztos csak a hormonjaid játszanak veled. Biztos csak menstruálsz. És különben is, ne legyél már feminista.

7. Olyan jó végre egy normális lánnyal beszélgetni.

Ezmiez? Ha bóknak szánták, örülnöm kéne, hogy egy szimpatikus férfi kimondta rólam, hogy normális vagyok! Soha szebbet! Azt hiszem, a normális lányok arra jók, hogy a férfiak beszélgessenek velük. A többiek meg arra, hogy valakinek a csajává legyenek.

8. Nagyon szerencsés az a férfi, aki egyszer megkap téged.

Ha az idős nagy-nagybácsikádtól hangzik el, akkor ez egy őszinte és megható mondat. Ha viszont attól a férfitól, akinek fejben már a harmadik gyereket szülted, a valóságban pedig egy kedves ismerőse vagy a munkahelyéről, akkor ez a mondat egy szívás.

9. Nála jobb csajt sose láttam.

A nőnek legalább 90B-s mellei vannak, hosszú hullámos haja, feltöltött szája, márványsimaságúra alapozott arcára sötét árnyékot vetnek seprűs műszempillái, amúgy ötven kilós és kisportolt, és egy mélyen dekoltált mini ruhában van a képen. Vagyis, ha megfeszülök, sem leszek olyan, mint a világ legjobb csaja, és nem vigasztal a tudat, hogy a férfi az észrevételeit velem osztja meg, és nem a csodanővel. Bosszúból előkeresem Gerald Butlert az Attila, Isten ostora c. filmből, és hosszasan elemzem a fürdőzős és szexjeleneteket.

10. Jé, hogy lefogytál…bár a feneked nem.

Abszolút kedvenc! Borzalmasan nyúzott vagyok, de legalább a fenekem még mindig a régi? Vagy, jó, hogy nyúzottra fogytam, de kár, hogy a hátsóm kimaradt a buliból? Most én vagyok a hülye vagy az éles szemű férfi? A nagy fenék Jennifer Lopez óta divat! És én szeretem Jennifer Lopezt!

Szóval voltam én már gyönyörű, vicces, okos, belevaló, rendes lány, kedves kisasszony (mikor pénzt kért tőlem szegény hajléktalan), hülye kurrrvvaa (mikor nem adtam neki), feminista, csini… meg pattanásos, nagy seggű, karikás szemű, normális… csoda, ha identitásválságban szenvedek? A legszebb és legötletesebb szöveget egyébként az egyik nyolcéves unokaöcsémtől hallottam, akinek nagyon tetszett a csillogó szemfestékem:

Beszívtad a napot, attól csillog így a szemed?

Na, ilyen dumát akarok hallani drágáim!