G-Eazy - Balaton Sound - Socfest

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/parts/entry/content-gallery.php on line 3

G-Eazy – Balaton Sound

Bizonyára nem vagyok egyedül, ha azt mondom G-Eazy a kedvenc előadóm. Több lánnyal is beszélgettem a Balaton Soundon, akik csak miatta utaztak el a fesztiválra, néhányan egészen messziről. 

A rajongásom lassan másfél éve kezdődött, mikor meghallottam az I Mean It című számát és fél évvel később kezdtem el gyűjtögetni a koncertjére, hogy ha elérhető közelségben lesz, akkor elmehessek. Akkor még nem gondoltam, hogy elég lesz Zamárdiig leutaznom a Balaton Soundra. Kicsit féltem, hogyha mégse olyan lesz élőben mint képzeltem, akkor majd csalódott leszek és elmúlik a rajongásom. Szerencsére alaptalan volt a félelmem, mert Gerald a valóságban is olyan vidám és mosolygós mint ahogy a klippekből megismertem. A rajongó lányok legnagyobb örömére ahogy haladt a koncert fokozatosan szabadult meg a ruháitól és a pólóját még be is dobta a tömegbe. A legtöbb nagyszínpados előadóval ellentétben lemászott a fotósárokba,  aláírásokat osztott és pacsizott az első sorokban állókkal. 100%-osan pörgött végig és láthatóan szívét lelkét beleadta a koncertbe, ez kárpótolhatta valamennyire a közönséget azért, hogy a hangzás nem úgy szólt mint ahogy elvárható lett volna egy ekkora volumenű fesztiváltól. A hatodik sor környékén szinte felismerhetetlenségig torzult a számok hangzása és ha nem lennék vérbeli rajongó, bizony igen nehezen jöttem volna rá, hogy melyik nóta is szól éppen.