Balaton Sound | 2015

Sound utómozi. Éld át újra!

Elkészült a nyár legforróbb vízparti fesztiváljának aftermovie-ja, a Balaton Sound “film-sűrítmény”, benne minden, ami miatt szeretünk ottlenni. (tovább…)

Szigetes fesztiválok ismét a legjobbak közt

Ismét a legjobbak közt várja a végső megmérettetést négy szigetes fesztivál, a Sziget, a Telekom VOLT, a MasterCard Balaton Sound és a B.My.Lake a legnagyobb presztízsű nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards versenyében. Majd’ negyven fesztivál került be idén az európai fesztiválokat mérlegelő Festival Awards „nagyfesztivál” kategóriába. A legjobbak közt idén is ott az eddig…


2015. október 26 Balaton Sound | 2015, B.my.Lake, Sziget, VOLT

2015 Unofficial Aftermovie

Fesztivál mustra – magyar vs. külföldi módra

A fanatikus fesztiválozók képesek kontinenseket átszelve elzarándokolni kedvenc rendezvényeikre. Sorra vettünk 4 hazai és külföldi fesztivált, melyikre miért és mennyiért látogathatunk el.


Balaton Sound 4. nap

Megint volt teltház a Soundon

Újra felállítva a tavalyi nézőcsúcsot, 145 ezer látogatót vonzott idén a MasterCard Balaton Sound. Teltházas nap is volt: szombaton, Afrojack és Faithless napján 35 ezren buliztak a fesztiválon.


2015. július 13 Balaton Sound | 2015

Balaton Sound 3. nap

Balaton Sound 2. nap

Három, kettő, egy: Sound

Aki a Soundra érkezik, nagy eséllyel csöppen bele a világ legjobb Dj-i által celebrált bulikba. A mintegy 80 fős nemzetközi gárdában ott van a világ TOP 20 Dj-jéből 7 kiválóság.


2015. július 08 Balaton Sound | 2015

Sound, a legjobb vízparti buli

Világsztárok sokaságával, megújult külcsínnel, extra látványosságokkal, bővült vízparti party- és chill helyszínekkel indul az idei Sound július 8-tól, s tart 5 napon át.


2015. június 20 Balaton Sound | 2015