Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Who the fuck is H.P. Baxxter?! - Socfest Who the fuck is H.P. Baxxter?! - Socfest

Who the fuck is H.P. Baxxter?!

Olvasási idő: < 1 perc

2009, SCOOTER, BME EGYETEMI NAPOK… Csak 3 szó, ami örökre beleivódott Budapest történetébe.

A techno koronázatlan királya és a 90-es évek talán legismertebb német együttese a Scooter zenekar. A hardcore zenét játszó csapat H.P. vezetésével világszerte több mint harmincmillió albumot adott el, és nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtött be. Folyamatosan vezették a német és az európai toplistákat olyan slágerekkel, mint a Nessaja, J’adore Hardcore, One (Always Hardcore) , Faster Harder Scooter és persze a How Much Is The Fish. A szőke frontember a 2009-esnél is nagyobb bulit ígér az Egyetemi Napokra!

Következzen ebből a válogatásból egy meglepetés dal:

További infókért és a részletes programokért kövesd az Egyetemi Napok weboldalát, és a Facebookot! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában és szeptembertől az egyetemi kolikban is!

Ha pedig szeretnél találkozni és egy igazán keményet bulizni „a kiabáló némettel”, akkor Te is legyél ott a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 19-én 22:30-tól a Nagyszínpad előtt!