BME Egyetemi Napok

X. BME Egyetemi Napok

A kezdetekhez képest közel háromszor nagyobb területen kétszer annyi látogatót várnak idén a tizedik BME Egyetemi Napokra. A rendezvény szeptember 13-án kezdődik.


2016. szeptember 12 BME Egyetemi Napok

A legjobb dolog a tanévkezdésben

Ha szeptember, akkor tanévkezdés. Minden kezdet nehéz, kivéve, ha Budapest legnagyobb egyetemi fesztiváljával, a IX. BME Egyetemi Napokkal indítasz. Több, mint 30 külföldi és magyar fellépő közül választhatsz a zenei helyszíneken.


2015. szeptember 06 BME Egyetemi Napok

Megnyitja kapuit az ősz legnagyobb hallgatói bulija

A szervezők, a zenekarok és a fesztiválozók is tűkön ülnek már. Az Egyetemi Napok szeptember 16-án megnyitja kapuit mindenkinek, aki a szemeszter elejét is meg szeretné ünnepelni.


2014. szeptember 16 BME Egyetemi Napok

VIII. BME Egyetemi Napok

A szervezők idén se bízták a véletlenre: 3 nap, 2 színpad, 33 fellépő. A szeptember 16-18-ig tartó rendezvényen a hiphoptól, a technón keresztül, egészen az alternatívig lesz minden.


2014. szeptember 11 BME Egyetemi Napok

Felkészülni, vigyázz, kész…

… és egy héten belül rajtol a BME Egyetemi Napok! A nyári fesztiválszezon zárásaként és az őszi egyetemi bulik felfűtéseként 3 estére benépesül a XI. kerületi Infópark, amely otthont ad a mára hagyománnyá érlelődött VII. BME Egyetemi Napoknak.


2013. szeptember 11 BME Egyetemi Napok

Ó, azok a 90-es évek!

Tudod fejből az összes szöveget? Ha igen, akkor már biztos ott leszel a VII. BME Egyetemi Napokon az Infóparkban! Ha pedig nem, akkor ott a helyed, hogy élőben hallgasd meg a Kozmixot, az UFO-t, Splash!-t és Dévényi Tibi bácsit!


2013. szeptember 10 BME Egyetemi Napok

„Minden változik. De a lényeg nem.”

Idén a hazai hip hop élet legnagyobb alakjai látogatnak el a VII. BME Egyetemi Napokra az Infoparkba!


2013. szeptember 04 BME Egyetemi Napok

Who the fuck is H.P. Baxxter?!

Négy év után ismét az Egyetemi Napok Nagyszínpadán a SCOOTER frontembere!


2013. augusztus 28 BME Egyetemi Napok

Akik idén nagyot alakítottak

Idén nagyot tarolt a Brains: márciusban megjelent lemezük átütő siker lett. A nyáron rengeteget koncerteztek és külföldi nagy sztárokkal csináltak közös bulikat, plusz klipet is. A BME Egyetemi Napokon szeptember 17-én 22:30-tól láthatjátok őket a Nagyszínpadon.


2013. augusztus 27 BME Egyetemi Napok

„Gyere, ülj le mellém, valamit mondok”

A VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban zárja az idei fesztiválszezont a Tankcsapda. 2014. nyaráig ez lesz az utolsó fesztiválfellépésük a fővárosban.


2013. augusztus 25 BME Egyetemi Napok