Akik idén nagyot alakítottak - Socfest

Akik idén nagyot alakítottak

Idén nagyot tarolt a Brains: márciusban megjelent lemezük átütő siker lett. A nyáron rengeteget koncerteztek és külföldi nagy sztárokkal csináltak közös bulikat, plusz klipet is. A BME Egyetemi Napokon szeptember 17-én – kedden – 22:30-tól láthatjátok őket a Nagyszínpadon.

A zenekart 16 éve alapították, és a Brains nevet is ekkor találták ki, de a mai, végleges formáció kb. 3-4 éve alakult ki. Kéri Andris – Colombo –, a csapat frontembere is akkor csatlakozott a jelenlegi felálláshoz. Ugyancsak ekkor kezdték kialakítani a változatos hangzásvilágot, azaz drum and bass-, braekbeat-, elektro- és reggae dallamok keverékét. Innen datálható a Brains ismeretsége, belföldön és külföldön egyaránt.

A 2013-as év legütősebb albuma, a Full Range:

További infókért és a részletes programokért kövesd a BME Egyetemi Napok weboldalát, és persze csatlakozz az Egyetemi Napok klubhoz is! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában.

Amit pedig nem szabad elfelejteni: a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 17-én 22:30-tól a Nagyszínpadon a Brains!