Videoklip újdonságok

Kelemen Kabátban & Fluor – Tombolunk

Tuti alap, odamondós szöveg. Újra egy jól eltalált nóta Kelemenéktől, akik erre a számra összeálltak Fluorral.


The Biebers feat. Fura Csé – Dübörög a ház

Az Emergency House ezer éves száma kicsit újraértelmezve. Hogy tetszik?


Fatal Error – Ördögszekér

És ha nem leszek, mindig tarts meg magadban
Magadban tarts meg mindig, és ha nem leszek én

A videót készítette: PUR E
Rendező: Gőbel Ákos
Operatőr: Brautigam Bertold
Gyártásvezető: Tiszai András
Rendező asszisztens: Reich Tamás
Utómunka: Brautigam Bertold, Göbel Ákos
Külön köszönet: Pánti Attila, Ambrus Gábor, Kustán Aliz, Krieszl Zoltán, Vision Team


Quimby – Árnyék a szoba falán

Az Aszódi Javítóintézetben forgott a Quimby új klipje, az Árnyék a szoba falán. Az alvászavaros rock and roll dal akusztikus verzióját a szemfülesebb rajongók már korábbról ismerhetik, élőben pedig az Európa-turnén debütált.


Orient Fall – Weaving spiders

Az Orient Fall év elején megjelent visszatérő dalának nagy sikerét követően végre megérkezett a zenekar második kislemeze a közelegő négy számos EP-ről, mely minden tekintetben egyenes folytatása a ’Mankind’ által felvázolt disztópikus hangulatnak. A’Weaving Spiders’ a zenekar életútjának talán eddigi legnyersebb és legzsigeribb dala, mely kíméletlen intenzitással igyekszik alátámasztani az egyén bukását a tömeg ellenében. A bennünk fészkelő pók bizony hatással van ránk: ne tudjuk meg kik vagyunk, mit akarunk, sőt kerüljünk ettől a legtávolabb és éljünk ott, ahol a semmi az úr. Társadalom és egyénkritikus, személyes és univerzális téma, melyet domináns orgánumával a ’The Devil’s Trade’ név mögött megbújó Makó Dávid tesz még emlékezetesebbé, valamint aRivasz Gergő által elkészített vörös-fekete színekben világító animációs videó által válik kerek és jól érthető üzenetté. A teljes egészében a zenekar által írt, felvett és kevert opus az A38 fedélzetén debütál június 22-én az Anchoress Bodies és a Heartlapseoldalán.


BLAHALOUISIANA – Nem vagyok egyedül

Szexi az új BLAHALOUISIANA klip


Irie Maffia feat. Marsalkó Dávid – Hajnali Kör

Egy újabb Irie muzsika, ha jól értelmezzük arról a másnapról, amit egy hajnalig tartó buli előzött meg. Egy olyan este, amire csak a fotók emlékeznek.


ManGoRise – Élményhegy

Új nyár, új ManGoRise sláger!


Soerii & Poolek feat. Tibi atya, Zsolaa: Egy rágót bevehetnél

Íme az ország legújabb fesztiváljának a himnusza. A dalt Soerii & Poolek, Tibi atya és Zsolaa jegyzi. Ha pedig ebből bármilyen következtetést le kéne vonnunk a fesztivál hangulattal kapcsolatban, akkor azt kell mondjuk, kösse fel mindenki a gatyáját, mert nem lesz egyszerű.

Irány Tiszafüred, irány Humbákfölde!


Kiscsillag – Ott ahol akarod

A dal sok szempontból kilóg a Kiscsillag eddigi munkái közül. Először is nem a Lovasi-Lecsó frontember páros közül énekli egyikőjük, hanem a 2 éve a zenekarba beszálló Szesztay Dávid, aki eddig jórészt a háttérben játszott (gitározott billlentyűzött) és vokálozott, de most főszereplővé lépett elő egy dal erejéig.