nosztalgia

10 nyári film, amit most újra kell nézned

A nyarat szinte mindenki szereti. A napfény, a víz, a hullámok, a kalandok feltöltik az embert és nincs is jobb egy hosszú vakációzásnál sem. Ez az az időszak, amikor mindenki tud pihenni egy kicsit és arra is van idő, hogy újranézd kedvenc nyári filmjeidet. Összeszedtünk nektek egy listát olyan filmekről, amiktől biztos átérzitek majd a…


2018. július 26 Film

Különleges Húsvét Gödöllőn

Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélya, a Gödöllői Királyi Kastély eledhetetlen programok sokaságával kívánja az idei húsvétot emlékezetessé tenni a családok számára. Hazánk egyik legpompásabb környezetében öltöztetheti mindenki a szívét és lelkét ünneplőbe, ahogyan azt 1870-es években a királyi család tagjai is tették minden évben.


2018. március 26 Kiállítás, Programajánló

Nosztalgiabuli a Rockmaratonon!

A Rockmaraton életében a 2018-as év nem kerek évforduló – azt persze örömmel ünnepeljük, hogy nem kerültünk be a 27-esek klubjába – ahogyan azok a legendás lemezek sem, amik teljes hosszukban elevendnek meg a fesztivál színpadán.


2018. január 10 Rockmaraton | 2018

Mi az a Vaporwave?

Számtalan különös zenei műfajjal találkozhatunk az internet mélyén kutatva. Az egyik a Vaporwave, ami néhány éve született az online fórumokon. Ismerjük meg közelebbről!


2016. december 01 Zene

Duplázó hétvége

Május 7-én dupla-túra napot tartottunk. Délelőtt a Börzsönyben barangoltunk, majd este felé a pesti Halmi-dűlőt vettük célba.Kisebb-nagyobb problémák ellenére egy remek nappal gazdagodtunk.


2016. május 14 (H)Egycipőben

Pop-rock időutazás Szegeden

Június 6-8 között a Mr. President, a What Is Love slágerrel elhíresült Haddaway, valamint a 2Unlimited és DJ Sash! is érkezik a Postás Sporttelepre a Deja Vu fesztivál keretein belül.


2014. május 06 Fesztivál, Zene

Tankcsapda nyitja az EFOTT-ot

A Cirkusz Kávéházban megrendezett, játékos sajtótájékoztatón újabb fellépők neveit tudhattuk meg. Az „ország legnagyobb bulija” hamarosan beindul Miskolctapolcán.


Tényleg így jártál anyánkkal?

A tavalyi, hosszú huzavona után április elsején, kilenc évad után befejeződött sokunk kedvenc sorozata, az Így jártam anyátokkal. Nyomokban spoilert is tartalmazó írás következik.


2014. április 05 Film

Magyar Retró

Igaza volt Dévényi Tibi bácsinak, és tényleg divat a retró? Úgy tűnik, igen: a Magyar Retró második része főleg a vidéki nagyvárosok fiataljairól szól. De miért nosztalgiázunk a hetvenes évekről?


2014. január 30 Film

Deja vu Szegeden!

Gyakran átéljük a felismerést, hogy egy szituáció ismerősnek tűnik, egy helyzet mintha már megtörtént volna velünk. Az érzést a DEJA VU kifejezés jellemzi leginkább, ami azonban idén nyáron új értelmet nyer, és mostantól Szeged legújabb nyárindító fesztiváljaként várja nosztalgiázásra a kellemes szórakozásra vágyó közönségét június 13-14-15-én. Deja Vu címmel indul új fesztivál Szegeden, ahol azt…


2013. április 02 Fesztivál