EFOTT | 2014 – Miskolctapolca

Rauch Cool Splash fotók

EFOTT #telecomcashtag

EFOTT pro-kontra

Összeszedtük a hazai rendezvénypiac legnagyobb hagyományokkal rendelkező, legidősebb fesztiváljának pozitívumait és negatívumait! Turisztikai programok, kártyapara, lehúzás.


EFOTT: backstage-sztorik

Mindenki szeretne egy kis szeletet abból, mi zajlik a backstage-ben, és hallani a történeteket, hogyan készülnek a zenekarok a koncertek előtt vagy milyen a buli koncertek után.


Színes mainstream-őrület

Az utolsó reggel is a Baross Rádió Vekker című műsorára ébredt az Egyetemisták és Főiskolások Turisztikai Találkozója, akkor még csak sejtve, hogy a nap kemény mainstream-áradatot hoz.


„A rock egy misszió” – Ivan &The Parazol interjú

Az Ivan & The Parazol rockegyüttes 2010-ben alakult, mostanra pedig már nem csak a fesztiválközönségek kedvencei. Az EFOTT-on beszélgettünk Vitáris Ivánnal és Balla Mátéval.


RetRock az EFOTT-on

Idén némi tematikával osztották be a színpadi programot, így kijelenthetjük, hogy tegnap volt a rock retró napja a fesztiválnak. Nem mindenhol, de a nagyszínpadon mindenképp.


We like to party!

A fesztivál második reggelén körbenézve érződik, hogy kezdődik a fáradtság. Az első jel, hogy a korábban hajnalban üvöltöző csapatot nem hallottuk. Vengaboys, Kozmosz, Prosectura, HS7, PUF.


EFOTT FESZTIVÁL 2014 I 1.nap