Ismét megtelt a Panoráma Kemping - Socfest

Ismét megtelt a Panoráma Kemping

Olvasási idő: 2 perc

Az idei Fishing on Orfű első napján az OTP Simple Nagyszínpadon a Mary Popkids, a Brains, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál lépett fel. Szuper buli volt.

Délután érkeztünk meg Orfűre, hogy belevessük magunkat a fesztiválrengetegbe. Bár még kétes volt, hogy lesz-e sátorhelyünk, de a pár, pénztárban hagyott jegynek köszönhetően sikeresen vettük az akadályt. Amikor azonban az x éve használaton kívüli sátrunkat megpróbáltuk felverni, egy szerencsétlen pálcatörésnek köszönhetően az öt perces manőver majd’ egy órán át tartott.

punnany7A kezdeti nehézségek után, első fröccsünkkel a kezünkben a Mary Popkids zenéjével kezdtünk el ráhangolódni a fesztiválra.  A Nagy-Szín-Pad tehetségmutató nyertes csapata a kora délutáni időpont ellenére is fergeteges bulit teremtett, a közönség, ha kellett kiabált, ugrált, az énekeseket követve. A naplemente fényében a Brains csillogtatta meg tudását, és növelte a tomboló közönséglétszámát.

A Fishinget számos sikeres év után még mindig a családias, barátságos hangulata miatt kedvelik mind a fellépők, mind a fesztiválozók. Bár Pécs közelsége érezhető a line-up és a közönség összetételében egyaránt, idén már egyre többen látogattak el az ország távoli szegleteiből is.

A tüke (törzsgyökeres pécsiek – a szerk.) Punnany Massif koncertjére megtelt a domboldal, és a zenekarral együtt kántálták a résztvevők a dalokat. A banda nagy  népszerűsége miatt egyre kevesebbszer lép fel Pécs közelében, de már most bejelentették a december 29-i Lauber Dezső Sportcsarnokban tartandó koncertjüket.

A Nagyszínpad záróakkordja az Intim Torna Illegál volt, ám mi inkább átpártoltunk a Tisza Nagysátorban játszó The Carbonfoolsra. Szépen lassan itt is gyarapodott a közönség, de Fehér Balázs szép kék szeme most nem csábított el annyi női szívet (kicsit olyan érzésünk volt, mintha csak félgőzzel játszanának).

A közönség összetétele vegyes volt, az idősebb és csupán pár éves korosztály is egyaránt képviselteti magát. Orfűn is megjelentek érdekes arcok, három legófejű fiú csalt mosolyt legfőképp a látogatók arcára. Képgaléria: itt.