Fishing On Orfű | 2014

Végső hajrá a Fishingen

Ki más zárhatná a Fishing On Orfű Fesztivált, ha nem az, aki meg is nyitotta? A nulladik napon a Kispál és a Borz, a harmadikon pedig a Kiscsillag lett a fő fellépő a nagyszínpadon.


2014. június 26 Fishing On Orfű | 2014

Kiss Tibi-nap a Fishingen

Pénteken Kiss Tibi uralta a Fishing on Orfű Nagyszínpadát. Bemelegítésként a Budapest Bárral lépett fel, majd Péterfy Bori és a Love Band alatt megpihent a Quimby koncert előtt.


2014. június 24 Fishing On Orfű | 2014

Ismét megtelt a Panoráma Kemping

Az idei Fishing on Orfű első napján az OTP Simple Nagyszínpadon a Mary Popkids, a Brains, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál lépett fel. Szuper buli volt.


2014. június 23 Fishing On Orfű | 2014

Koncertfilm: Tavalyi Kispál-nap a Fishingen

A már elővételben teltházas Fishing on Orfű különleges meglepetéssel kedveskedik azoknak, akik már nem tudtak jegyet venni az idei fesztiválra – és természetesen mindenki másnak.


Bátorkeszi Borfesztivál & Kispál Originál

Közel 4 évet vártunk rá, majd kicsit szomorkodtunk, hogy már elfogyott a jegy a FOO-ra, amikor kiderült, nemcsak Londonban, hanem a környező országokban is fellép a Kipál.


2014. május 12 Fishing On Orfű | 2014, Koncert

Már biztosan teltházas a Kispál visszatérése

Teltházas a Fishing on Orfű nulladik napja, ahol négy év szünet után újra színpadra áll a Kispál és a Borz. A fesztiválra továbbra is kaphatóak 3 napos bérletek.


2014. április 16 Fishing On Orfű | 2014, Fesztivál

Teljes a Fishing on Orfű programja

Közzétette zenei programját a legbarátságosabb fesztiválként ismert Fishing on Orfű. 2014-ben is ott lesz az Orfűi tó partján mindenki, aki szerethető az alternatív zenei színtéren.


2014. április 10 Fishing On Orfű | 2014, Fesztivál