Víziszínpaddal ünnepli a teltházat a Fishing - Socfest

Víziszínpaddal ünnepli a teltházat a Fishing

Olvasási idő: 2 perc

Csak úgy mint tavaly, idén is már elővételben elkelt az összes jegy a Fishing on Orfűre, pedig még tartogatnak meglepetéseket a szervezők.

Víziszínpad

Idén víziszínpaddal kedveskedik vendégeinek a már teltházas Fishing on Orfű. A tó felszínén, a part közelségében rögzített színpadon délutánonként ad majd akusztikus minikoncertet az adott nap egy-egy fellépője, amit akár matracokról, a vízből, a színpadot teljesen körbeúszva is hallgathatnak majd az érdeklődők. „Az ötlet adta magát, hiszen a tó gyönyörű, a látogatóink is imádják és mobilstégünk is van. Valószínűleg rendkívüli élmény lesz a tófelszínen lebegve hallgatni a kedvenceid akusztikus dalait” – mondta el Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke. A Víziszínpad részletes programját június elején jelentik be.

Fishing2012Off-programok – indul a jelentkezés

Az off-programok jelentkezését is hamarosan elindítják a szervezők. A legendás fröccs- és sörtúrákra általában órák alatt elkel az összes jegy, ezért érdemes gyorsan kattintani május 11-én 12:00 óra után, ugyanis ekkor indul az online jelentkezés az összes szabadidőprogramra. Idén túrát vezet Háy János és Beck Zoltán, Szűcs Krisztián és Szálinger Balázs, Kispál András, Dióssy Ákos, valamint a Maszkura és a Tücsökraj zenekar is. A szabadidőprogramra vágyók még számos túrából, sportrendezvényből és egyéb kulturális eseményből választhatnak. Minden részlet megtalálható a www.fishingonorfu.hu oldalon.

PTE-nagyszínpad

A Fishing on Orfű és a Pécsi Tudományegyetem együttműködésének értelmében a fesztivál 2. számú nagyszínpada a PTE nevét viseli majd. A fesztivál új helyszíneként debütál a PTE party-tér, ahol az egyetem egész nap nyereményjátékokkal, kulturális programokkal, ingyenes egészségügyi szűrésekkel, valamint saját fúvószenekarával, a PTE Brass Band-del és a PTE Táncegyüttessel várja majd a fesztivál látogatóit.

Családi program

Jó hír a családdal érkezőknek, hogy a Borfalu színpad délutáni programsávját kifejezetten gyermekkoncertek töltik majd ki: Palya Bea, Rutkai Bori és a Kaláka zenekar is a legfiatalabb generációnak kedveskedik különleges, délutáni programjával – az esti „rendes” koncertje előtt.

Az idei Fishingen adja második, tematikus életmű-összegző koncertjét a Kispál és a Borz, búcsúzik a HS7, a Subscribe és az Isten Háta Mögött, lesz Magyar Császári Pillanatművek, tehát az aktív zenei produkciók közül pedig ott lesz mindenki, aki számít a hazai, alternatív könnyűzenei színtéren.