KEXXelj, ha mersz! - Socfest

KEXXelj, ha mersz!

Olvasási idő: < 1 perc

Bírod az extrém sportokat és a könnyűzenét? Akkor a KEXX Fest-et pont Neked találták ki! Harmadik alkalommal kerül megrendezésre augusztus elején, Hajdúböszörményben, a KEXX Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál.

kexxA szervezők célja egy olyan rendezvény megvalósítása, ami a disztribútoroktól, a viszonteladókon és a gördeszkás, görkorcsolyás, BMX csapatokon át a fogyasztókig mindenkit megmozgat és felemeli a magyar extrémsport szubkultúrájának világát.

Három napon át gördeszka, görkorcsolya és BMX sportversenyek amatőr és profi kategóriában, ahová Magyarország 20 legjobb profi sportolója is meghívást kapott. A fesztivál második napján lesz In Flames Graffiti Jam a MÁV állomás területén, ahol a legjobb magyar graffitisek meghívásos jamjét figyelhetjük meg alkotás közben. Az extrémsport versenyeken kívül az drum ’n’ bass, electro, HC, hiphop, minimal, reggea stílusokban, 3 színpadon, a legnagyobb magyar előadók pörgetik este a közönséget. A programlista még nem került fel, de abban már biztosak lehetünk, hogy az Irie Maffia, Akkezdet Phiai, a Hősök és Ludmilla is tiszteletét teszi az eseményen.

Jegy- és szállásinformációk a hivatalos honlapon, és ha még mindig nem győztelek volna meg Titeket, itt egy kis ízelítő a tavalyi deszkás versenyről.