Már van headliner - Paloznaki Jazzpiknik 2020. - Socfest

Már van headliner – Paloznaki Jazzpiknik 2020.

Olvasási idő: 2 perc

A szervezők már elárultak több fellépőt a jövő évi Paloznaki Jazzpiknik mindig színvonalas program kínálatából.

A Paloznaki Jazzpiknik jövőre is Balaton-felvidéki nyár egyik legjobb fesztiváljának ígérkezik. Néhány fellépőt már most megtudhatunk: július 31-én a fesztivál látogatói fog zenélni a soul legújabb sztárja, JP Cooper, augusztus 1-jén pedig a latinos temperamentumú, fergeteges bulit ígérő Caro Emerald és az MF Robots utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát.

JP Cooper

Az idei Jazzpiknik egyik headlinere a pop-os soult játszó JP Cooper tavaly meghódította a Sziget Fesztivál közönségét pozitív vibe-ot árasztó nyári slágereivel. Jonas Blue-val közösen előadott Perfect Strangers daluk 2016 óta dübörög a sikerlistákon. A brit énekes-dalszövegíró szerzeményeinek kétmilliárd felett jár az internetes megtekintése. Legújabb kislemeze idén nyáron jelent meg, amely a Sing it With Me címet viseli. JP Cooper 2020-ban indul első európai turnéjára, melynek egyik állomása a Jazzpiknik. Egyedi, éteri, az érzelmeit különös módon kifejező vokális stílusa a legnagyobb fesztiválokon teremt életre szóló élményeket és pillanatokat.

A holland Caro Emerald napjaink egyik legizgalmasabb énekesnője. Stílusában ötvözi a popsztárok és a klasszikus hollywoodi dívák megjelenését. Koncertjeit a jazz, a tangó és a 90-es évek groovin’ jazz egyedi ötvözete és érces hangja, dinamikus előadásmódja teszi felejthetetlenné.

MF Robots

Az MF Robots a soul, az R&B, a funk és a popzene stílusait vegyíti energikus, új hangzású zenévé. A zenekar egyik tagja, Jan Kincaid alapítója volt a 2019-es Jazzpikniken nagy sikert aratott The Brand New Heavies együttesnek. Jan Kincaid-hoz csatlakozott Dawn Joseph énekesnő, akit Rod Stewart, Phil Collins, Michael Buble, Craig David, és a tavaly Paloznakon is fellépett Rick Astley szenzációs vokalistájaként ismerhettünk meg. A vadonatúj hangzást ígérő, kirobbanó energiájú duót nálunk először hallhatja a közönség.

Három nap jazz a nyári piknik élményével együtt, ráadásul ezen a nyáron először már a csütörtöki napon is 4 helyszínen lesznek koncertek. A bérlettel mindhárom napon kapunyitástól hajnalig a látogatóké a jazz.

Már megindult a jegyértékesítés a 2020. július 30. és augusztus 1. között megrendezett Paloznaki Jazzpiknik programjaira.Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is.