Megjöttek az első nevek! - Socfest

Megjöttek az első nevek!

Olvasási idő: < 1 perc

Örömmel jelentjük, hogy a szervezőknek sikerült egyeztetnie a dunaújvárosi városvezetéssel és 2018-ban is a Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak! Ráadásul megérkeztek az első fellépők is: 3 külföldi zenekar +10 magyar banda! 

Pénteken új lemezzel jelentkezik, ahol az ígéretek szerint a korai korszak nyers agressziója köszön vissza: a Cannibal Corpse jövő nyáron garantáltan legyalulja a fejeket! Nem először érkezik a Powerwolf csapata sem, napjaink egyik legnépszerűbb német power metal csapata újra bizonyít majd a színpadon. A brit punk második hullámának egyik zászlóshajósa a GBH – Colin csapata köztudottan szereti a magyar közönséget, jövőre épp negyven éve rombolják szét a színpadokat világszerte, kötelező volt meghívni őket!

A nemzetközi nevek mellett persze jönnek a hazai bandák is, rögtön egy tízes: Angerseed, Apey & the Pea, Don Gatto, Krampüs, Moon and the Nightspirit, Nova Prospect, Prosectura, Road, Sear Bliss, Watch My Dying.

Bérletek november 6-ig még 13 900 Ft-ért kaphatóak ezen a linken, utána egy ezressel emelkedik az ár. Amennyiben SZÉP-Kártyával vásárolnál, kattints erre a hivatkozásra.