Underground kuriózumok - Socfest

Underground kuriózumok

Olvasási idő: 2 perc

Elindult a Rockmaraton Fesztivál weboldala, ahol minden fontos információt (szállás, házirend, utazás, stb.) megtaláltok a fesztivállal kapcsolatban. A felület folyamatosan frissül, a program napi bontásban is elérhető – 95%-ban teljes a kép, még 3 külföldi és néhány hazai banda érkezik!

Harminc éve, a louisianai mocsarakban alakult a CROWBAR zenekar, akik a doom és heavy metalt hardcore punkkal ötvözve saját stílust alapítottak sludge metal néven. Sajátos hangzásviláguk és munkásságuk napjaink legnagyobb zenekaraira is hatással voltak.

Tijuhana az a hely, ahová zülleni járnak az amerikai filmekben a tinédzserek – és az a város, ahonnan a BRUJERIA származik. A spanyolajkú death/grind brigád, ikonikus basszusgitárosán (Shane Embury-n) keresztül erősen a kötődik a Napalm Death-hez – a sátánizmus, a drogok és a politika hármasáról előszeretettel éneklő mexikóiak brutális műsorral készülnek, ígéretük szerint a machetéket se hagyják otthon.

Csehország igen jól áll gore grind téren, a Gutalax tavalyi sikere után, idén a SPASM próbál majd a fesztivál minél hangulatosabb befejezéséről gondoskodni, honfitársaikéhoz hasonló, lenyűgöző színpadi showjukkal!

A hazai vonal is újabb 8 névvel bővült: Agregátor, Alcohol, Archaic, Ismerős Arcok, Kylfingar, Paediatrician, Sunset, Tisztán a ​C​él ​F​elé.

Természetesen idén is ingyenes a sátrazás a fesztiválon! Ha ágyra vágynátok, akkor érdemes szétnézni a weboldalon a Szállás menü alatt, jó pár opciót kínálunk, de a fesztivál előtt 2-3 hónappal már el szoktak fogyni a lehetőségek. Idén is lesz autós kemping: személyautóval vagy lakókocsival tudjátok használni, de szükséges hozzá Behajtási engedélyt váltani 9990 Ft-ért – bővebb infó és vásárlási opció a weben: http://rockmaraton.hu/jegyek