További nevek a RockParton! - Socfest

További nevek a RockParton!

Olvasási idő: 2 perc

Tovább dübörög az amatőr fellépők szavazása a 2014-es RockPart Fesztiválra. Lassan révbe érünk, de még 2 hely kiadó. Az előző cikkünkben bemutattunk az első két zenekart, most ismerkedjünk meg a következő 3 bandával!

tdd-godgiven-samasA harmadik amatőr szavazás nyertese a Tool De Danton, akik a pénteki napon, 2014. július 25-én fognak fellépni a RockPart ’14 színpadán. Az immáron két éves zenekar dobosával tavaly novemberben beszélgettünk, az interjút itt tudjátok elolvasni. A TDD egy remek zenekar, fő vonaluk a rock és metál, némi lírával sok lendülettel és komoly dalszövegekkel. Első lemezük 2013. október 21-én jelent meg, az alábbi linken tudjátok meghallgatni.

A negyedik továbbjutó, a Godgiven szintén pénteki fellépő, akik egy budapesti bázisú, groove-okkal felvértezett hardcore/metálbanda. Bemutatkozásuk és belföldi fellépéseinek indulása 2012 tavaszán volt esedékes, azóta olyan együttesek társaságában állnak színpadra, mint például a Cadaveres, a Blind Myself vagy a Leander Rising.

Az ötödik szavazás vasárnapi, vagyis 27-i amatőr fellépője a Samas. Ők egy modern hangzású metal banda a fővárosból, akik 2011-ben alakultak. Zenéjükben mindig az egyediségre törekednek, amit dalaikon belül több stílus keverésével igyekszenek elérni.

Még két szavazás hátra van a fesztivál hivatalos facebook oldalán, és egyre közelebb jutunk a tényleges bulihoz is. Már csak másfél hónap, és elindul a 2014-es RockPart. Tarts velünk Te is Balatonszemesre!

rp_plakat