Extrém, fesztiválozó arcok őrült bulija - Socfest

Extrém, fesztiválozó arcok őrült bulija

Olvasási idő: 2 perc

A VOLT Fesztivál harmadik napja újabb, hihetetlenül jó külföldi előadókat tartogatott a nagyérdemű számára – a Telekom Nagyszínpadon fellépett a Sunrise Avenue, a Bring me the Horizon, Nero, és a Tankcsapda is velünk ünnepelte 25. születésnapját egy többórás koncerttel.

10516948_808682952484384_1428197803_nAz OTP Junior Petőfi Rádió Színpadon sok fiatal kedvence, az elragadó Birdy  köszöntötte mosolyogva, integetve közönségét, és egy kisebb meglepettséggel lepte meg a hatalmas tömeget. Gyors hangolás –, ami sajnos nem sikerült tökéletesre, néma kellemetlenséget okozva a zenészeknek –, és máris elkezdődött a koncert. Bemutatásra került Birdy egyik vadiúj száma, az „Older”, amit mindenki eszméletlenül imádott. Miközben a művésznő énekelt, a színpad szélén a Milky Chance tagjai is ámulva hallgatták. Hamar megkezdődött az ő koncertjük is, ami alatt a hangolás még rosszabb lett, és így maga az előadás kevésbé vált élvezhetővé, amit nagyon sajnált a közönség, hisz itt is rengetegen voltak, még a sátor mellett is tombolt a tömeg.10491209_10152242508654227_918358610654322806_n

A Diákhitel Kávézóban beszélgetett a Werk Akadémia és Réz Anna a női popelőadókról. Mindig megérte ide benézni, hiszen napjaink fontos témáiról esett folyamatosan szó. A Majdnem Híres Rocksuliban Beck Zoli osztotta meg a hallgatósággal a dalszövegírás rejtelmeit. Akit érdekel a zene ezen oldala, keresse fel az említett szervezeteket, garantált a tanulási lehetőség!

Természetesen, aki két nagy koncert között valami lazulós elfoglaltságra vágyott, annak nem kellett sokat keresgélnie, minden ponton vártak szórakoztató programok a fesztiválozókra: artisták, Új Széchenyi Élménypark és Civil Falu. Esetleg, ha ezek közül egyik sem vonzott, akkor sem volt semmi pánik, csak körbe kellett nézni, és virulni a minél extrémebb, fesztiválozó arcok őrült buliján!

Egy kis összefoglaló a tegnapi napról: