Légdeszkával a moziba - Socfest

Légdeszkával a moziba

Olvasási idő: 2 perc

És elérkezett az idő: 30 éves lett a Vissza a jövőbe. De mivel ezt már láttuk, nézzük, mik jönnek még: színész kavalkáddal érkezik egy horror, amiben az igazi főszereplő egy vérző ház, Jake Gyllenhaalt újra vaskos bicepsszel láthatjuk, az izraeli Fúsit a Mozinet Filmnapok keretein belül mutatták be, és németek baromkodnak a Fák jú Tanár úr második részében. Szóval önszárító csukára fel, elő a légdeszkákkal és irány a moziba be!

Bíborhegy (Crimson Peak)

színes, magyarul beszélő, amerikai horror, 119 perc

Egy nő a 19. században múltja tragédiái elől menekülve visszavonul egy házba, amely azonban nem várt meglepetéseket tartogat; vérzik és emlékezik.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: UIP Duna-Film

 

Fák jú Tanár úr 2. (Fack ju Göthe 2)

színes, magyarul beszélő, német vígjáték, 115 perc

A történet második részében ott vesszük fel a fonalat, hogy Zeki Müller lett a suli sztárja, azonban hirtelen jött hivatása iránt lassan kezdi elveszíteni a lelkesedését, és ezen az sem segít, hogy az ambiciózus igazgatónő külföldre citálja a diáksereget, hogy ők nyerjék meg a thaiföldi partneriskola-programot. A kamasz lurkók pedig hozzák a szociálisan teljesen inkompatibilis formájukat és ökörségeiket.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Big Bang Media

 

Fúsi

színes, feliratos, izlandi romantikus dráma, 94 perc

A tartalom alapján érezhettek némi társadalom kritikát, ugyanis főszereplőnk, Fúsi egy negyven feletti, életét egyhangúan élő, súlyproblémákkal küzdő férfi, aki még mindig otthon lakik. Anyja udvarlója és jóakarója szülinapi ajándék gyanánt beíratja Fúsit egy tánctanfolyamra, ahol hamar belehabarodik egy nőbe, a bájos nevű Sjöfnbe. Ám hamarosan az is kiderül, hogy azért a nő lelke sincs teljesen rendben.

Forgalmazza: Mozinet

 

Mélyütés (Southpaw)

színes, feliratos, amerikai dráma, 123 perc

A tavaly az Éjjeli féreg kedvéért ijesztően vékonyra fogyott Jake Gyllenhaal most alaposan kigyúrta magát, hogy egy mély ugrással belefogjon a Mélyütés című filmbe. Billy Hope-ot alakítja, akinek egy balesetben meghal a felesége, gyermekét pedig elveszi tőle a gyámügy. Mindez mély depresszióba taszítja őt. Ahhoz, hogy újra ringbe tudjon szállni, szüksége van egy segítőre, akit Forest Whitaker jelenít meg.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Fórum Hungary

 

Vissza a jövőbe (Back to the Future)

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 111 perc

A fiatal Michael J. Fox (Marti McFly) és a szétszórt zseni Doki 30 évvel ezelőtt debütált, mára kultfilmmé vált időutazós trilógiáját nem kell bemutatni senkinek, de ha valaki mégse látta volna, pótolja a mulasztását a moziban, de tüstént, aztán ugorjon be valamelyik ilyen témájú buliba.

Hivatalos weboldal