Star Wars Rian Johnson módra

Olvasási idő: 2 perc

Rian Johnson rendezi az új Star Wars trilógiát, ami már eltávolodik a Skywalker családtól. Ez elég nagy szó, ugyanis nem mindenki felelt meg a Disney-nek és a kérdés sem volt kicsi: melyik rendező stílusa határozhatja meg a legendás univerzum jövőjét.

A Disney nagyon elégedett volt Rian Johnsonnal, Az utolsó Jedik rendezőjével és írójával. Amikor arról kérdezték őt, hogy hogyan tudnák folytatni az együttműködést, akkor Rian felvetette, hogy mi lenne, ha készülne egy új trilógia. Ez viszont tiszta lappal kezdene más helyen, más időben, más szereplőkkel.

A Star Wars Az utolsó Jedik részében érdekes út áll a karakterek előtt.

Jelenleg annyit tudunk, hogy hatalmas energia és lelkesedés van Rian Johnsonban és valószínűleg TELJESEN átrajzolja a Star Warst a saját ízlése szerint. Azt is tudjuk, hogy júniusban, Skóciában kezdődik a forgatás. Ezt és a többi várható megjelenést összeadva láthatjuk, hogy tényleg a csapból is Star Wars filmek fognak folyni a jövőben.

Fontos megjegyezni, hogy maga a Disney kérte fel Riant és bőven kap szabad teret a rendező. Colin Trevorrow rendezte volna a kilencedik részt, de megváltak tőle. Chris Miller és Phil Lord pedig a Han Solo film forgatásáról lett elküldve. Ha valaki nem felel meg Darth Mickey egérnek, akkor könnyek nélkül megválnak tőle. Riant viszont megkedvelték, szóval, ha nem tetszik az ő stílusa, akkor peched van az új trilógiával kapcsolatban. Az ő víziója és személyisége nyert ebben a választási kampány jellegű harcban.

Kylo Ren Az utolsó jedikben megtalálja az útját.

Úgy gondolom, hogy az elmúlt néhány Star Wars film egy jó lehetőség volt arra, hogy a Disney felmérje a terepet. Különböző rendezőkkel dolgoztak, hogy minél több szemszögből lássák a dolgokat és összeállíthassák a saját teamjüket. Most pedig bevetik végtelen mennyiségű erőforrásaikat és akár több forgatást is indítanak egyszerre azokkal, akikben megbíznak.