Adrenalin-fürdő a Hungaroringen - Socfest

Adrenalin-fürdő a Hungaroringen

Olvasási idő: 2 perc

 Adrenalin-fürdő vár a DragRacing.hu és a Hungaroring közös szervezésében 2014. augusztus 3-án a Formula 1 versenypályán. A DragRacing.hu csapata vasárnap birtokba veszi a Hungaroringet, a szervezők azonban annyira önzetlenek, hogy megosztják veled az imádott aszfaltcsík minden centiméterét. Gyere, gyorsulj vagy versenyezz!

Gyorsulás 2014.08.03.A Formula 1 futamot követő hétvégén Te lehetsz a ringen Hamilton, Massa vagy Vettel. Bárkinek a bőrébe is bújsz, most Te lehetsz a legjobb. Hogy mi vár Rád? Nevezhetsz a 402 méteres gyorsulási versenyre. Ha már megtanultad a legtöbbet kihozni az autódból és a váltódból, akkor részt vehetsz egy 3500 méteres pályaversenyen is,( a célegyenes kivételével ) melyen természetesen mérik majd mindenki idejét. Harcolj az idővel, küzdd le a félelmed és fürdőzz az adrenalinban! Ha nem vagy elég bátor, vagy még egy kis gyakorlásra vágysz, akkor nincs más dolgod, mint behuppani valamelyik szimulátor ülésébe és legyőzni mindenkit, akit csak lehet. Ennyi program között biztosan megszomjazol majd, a DragRacing.hu ezt a gondot is leveszi a válladról. Nem kell a magaddal hozott meleg ásványvizet iszogatnod, válassz a meghívott 12 különleges, egyedi kézműves sörkülönlegességeket gyártó cég aranyló kincsei közül!

Nem kell otthon hagynod családod sem, hiszen a kicsiket ugrálóvár, míg a többieket tuning autó kiállítás, izgalmas futamok és autópiac várja. Az autópiac keretein belül lehetőséged lesz arra, hogy ne csak kiállítsd, hanem áruld is megunt járgányodat. Ezek után nem kérdés, hogy hol leszel 2014. augusztus 3-án – irány Mogyoród, irány a hungaroringi adrenalin-fürdő!

További információk: