Harc az idővel Budapest szívében! - Socfest

Harc az idővel Budapest szívében!

Olvasási idő: 2 perc

2014. június 7-én Budapest szívében ismét a versenyautóké, a lóerőké lesz a főszerep. A Dragracing.hu csapata elhozza nektek az idei év legizgalmasabb és leglátványosabb gyorsulási és szlalom versenyét.

nevezés A helyszín ezúttal nem egy reptér kifutója lesz, hanem maga a pesti rakpart. A Margit híd és Dráva utca közötti szakaszon ezen a napon átveszik a dugóban araszoló autósok helyét a gyorsulásra épített egyedi versenyautók, melyek több száz lóerejük minden cseppjét kihasználva harcolnak majd az idővel. A rakpart ezen szakaszának másik felén pedig a szlalomé és ugyancsak az időé lesz majd a főszerep. „Time is money” helyett a jelszó „Life is time” lesz – ezt garantáljuk. Ilyen színvonalas, látványos versenyeknek egyszerre, egy időben még sohasem adott helyet Budapest. Gyere és légy részese ennek az adrenalinban gazdag élménynek – teljesen ingyen!  Nézd végig, ahogy az izomautók egymástól pár centire húznak el egymás mellett, harcolva egymással, a másodpercekkel, a technikával. Nézd végig, ahogy a szlalomosok őrült módon, sokszor a pálya minden milliméterét kihasználva küzdenek a legjobb eredményért! Nézd végig, ahogy száll a füst a Margitsziget felé, mindenkinek megmutatva, hogy ismét egy új dolog zajlik gyönyörű fővárosunkban!

Az első futamok reggel nyolc órakor kezdődnek, és egészen este nyolc óráig tartanak. Hozd el párod, családod, barátaidat és élvezzétek ki minden percét ennek az autóversenyekben gazdag napnak! Légy gazdagabb egy olyan élménnyel, melyről még unokáidnak is mesélni fogsz! Ne feledd, a dátum: 2014. június 7. A helyszín: Budapest, pesti rakpart, Dráva utca és Margit híd közötti szakasz. És ne feledd azt sem, hogy a jelszó ezen a hétvégén: Life is time!

További információk: facebook, Dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957