Októberfeszt Dragraceing.hu módra - Socfest

Októberfeszt Dragraceing.hu módra

Olvasási idő: 2 perc

A Dragracing.hu megirigyelte ezt a sok-sok „fesztet”, így saját íze szerint készített nektek egyet október 5-re, Extreme Technical Weekend 2 címmel. A szervezők sörös korsók helyett elővettek egy hatalmas shakert, és olyan koktélt készítettek, amitől megnyaljátok mind a tíz ujjatokat!

HETW2_plakatA múlt évben óriási sikert aratott Extreme Technical Weekend második felvonásában mindenki megtalálhatja, amit keres. Ha izgalomra vágysz, akkor nézd meg, hogyan fűzik le a nehéz hungaroringi pályát a drift pilóták! A magyar országos bajnokság résztvevői mellett több, nemzetközi sofőr is hazánkba érkezik, hiszen igazi kuriózumnak számít ez a pálya a profik körében. Természetesen, ha Dragracing.hu, akkor egyértelműen nem maradhatnak ki a gyorsulás szerelmesei, akik minőségi pályán és profi időmérés nélkül, 402 méteren harcolhatnak egymás ellen. Akik nem az őrült szögeket vagy épp a hihetetlen gyorsulást élvezik, azokat a Szlalom Országos és Európa Bajnoki Futam versenye várja. A programot egy igazi ínyencséggel fűszerezik meg idén, ez pedig nem más, mint a Stunt Riding Országos Bajnokság, amelyen igazi, jó értelemben vett “őrültek” mutatják meg, hogy a motor nem jármű, csak egy eszköz, amely ámulatba ejt, elvarázsol és ellent mond a technika minden ismert törvényének. Persze idén is gondolnak a gyermekekkel érkezőkre, így egész családokat vár a Honda Szallerbech Nemzetközi Évadzáró Találkozója megannyi gyönyörű autójával. A kisebbeket szimulátorokkal és az ugráló várakkal varázsolják el. Minden „feszt” elmaradhatatlan része a meglepetés: a Dragracing.hu csapata idén elhozza Magyarországra azt a fiatalembert, aki 11.600 köbcentis, épített autójával a santa pod-i Európa Bajnokságon, legutóbb a második helyet szerezte meg. Az úriember nem más, mint Sascha Pretzsch, aki nem félti sem saját magát, sem a technikát – mindent megtesz azért, hogy újabb másodperceket faragjon le legjobb idejéből, és megküzdjön a Dragaccsal.

Gondolom, már neked sem kérdés, hogy október 5-én hol töltöd a napod a barátaid és a családod körében! Ne feledd! Október 5. Hungaroring, Extreme Technical Weekend 2. Jegyárak online 2.250 HUF, helyszínen 2.500 HUF. A jegy minden Hondásnak érvényes a gyorsulási verseny edzésére és a döntőkre,Honda kategóriákban. Programterv: Honda Találkozó, Gyorsulási Országos Bajnokság, Szlalom Országos és Európa Bajnokság, Stunt Riding Országos Bajnokság, Drift Országos Bajnokság. Kapunyitás: 7:30.

További információk: Dragraceing.hu, Facebook, Esemény