Cheerleaderek, panda, poppunk - Socfest

Cheerleaderek, panda, poppunk

Érthetetlen módon pandamedvét kergető cheerleader lányokat mindezidáig még nem láthattunk egyetlen videóklipben sem. A Bankrupt zenekar klipje a Hétfő reggel című számhoz most pótolja ezt a hiányosságot.

A hétköznapi kezdés után fokozatosan valóságos látványorgiába torkolló klipet Miki357 rendezte, és a magyar mellett angol nyelvű változata is van (Monday Morning).
A Hétfő reggel (amelynek producere Takács Zoltán Jappán volt) a Bankrupt nemrég megjelent Nem maradsz egyedül EP-jén található. A teljes kislemez és angol nyelvű változata, a Goodbye Blue Monday is ingyenesen letölthető a zenekar weboldaláról.

A Bankrupt másik újdonsága egy szentimentális retro gitárpop szám a világ legegyüttérzőbb lányáról Háború és béke címmel, amely a héten debütált a Petőfi Rádió Vadonat című műsorában. A kiváló hangzás Tövisházi Ambrus érdeme, aki a keverés és a producerkedés mellett vokálozik, valamint billentyűs hangszereken, csörgőn, tépőzáron és egy zsák dión is játszik a számban.

A Bankrupt legközelebb január 18-án nézhető meg élőben a Gödörben, a Suzuki Viadal Live Fesztiválon, 20:00 órai kezdéssel.