December 7-én Wilkinson az A38 hajón - Socfest

December 7-én Wilkinson az A38 hajón

Olvasási idő: < 1 perc

2013. december 7-én, szombaton az Antropos.hu és a SIGNAL buliján WILKINSON lép fel az A38 hajón. A vendég nem más, mint a RAM Records egyik legtehetségesebb producere, aki először látogat Magyarországra. Mellette jelen lesz a honi bass szcéna krémje is, névszerint Dj Palotai, Wondawulf és a Dublic ikrek.

A londoni Mark Wilkinson 9 éves kora óta foglalkozik zenével. Kollégista korában kezdte komolyabban érdekelni az elektronikus zene és már a kezdetek kezdetén annyira tehetségesnek találták, hogy hamarosan a legnevesebb kiadók kezdték el közzétenni szerzeményeit. Végül Andy C kiadójánál, a RAM Records-nál kötött ki, itt teljesedhetett ki a lágy, bizsergő, érzelmes, de mégis erőteljes és nagyon jellegzetes hangzásvilága. 2012-ben WILKINSON megnyerte a ‘Best Breakthrough Producer’ díját a National D&B Awards-on. A szakmai elismerés után sorra jöttek a remix-felkérések. Készített remixet többek között a Chase & Status-nak, a Nero-nak, a Major Lazer-nek, Example-nek, Professor Green-nek és Wiley-nak is.

Számos ismert trekkje mellett a ‘Need To Know’ és a ‘Heartbeat’ című zenéje is több héten keresztül vezette a londoni lejátszási listákat. 2013 októberében újabb szintre lépett WILKINSON munkássága, hiszen megjelent első nagylemeze Lazers Not Included címmel, amelyen helyet kapott a közel hárommillió Youtube letöltésnél járó ‘Afterglow’ című sláger is. Nemrég Pete Tong kérte fel, hogy készítsen egy Essential Mix-et a BBC Radio 1-on, amely szintén nagy elismerés a fiatal producernek.

WILKINSON jelenleg is turnézik a világ számos pontján Sydney-től Berlinig, és mindenhol prezentálja híresen dinamikus és energikus szettjeit beleértve olyan fesztiválokat is, mint az EDC Las Vegas, az Exit, a Nass, a Global Gathering vagy a Bestival.

December 7-én, szombaton a Signal Events és az Antropos.hu szervezésében első ízben érkezik Budapestre ez a kiváló angol zenész, hogy nektek is megmutassa, mire képes. A minőségi körítést pedig Dj Palotai, Wondawulf és a Dublic ikrek adják.