remix

TRIP to the Jungle: Pierrot a DJ-pult mögött – interjú

Pierrot Fonogram – Magyar Zenei Díjas és EMeRTon-díjas zeneszerző, előadó, dalszövegíró, producer és játékfejlesztő, a Private Moon Studios vezetője és kreatív producere. Zenei pályája 1986-ban, még a középiskolás évek alatt indult. Ekkor vette fel a Pierrot művésznevet és a fél arcát takaró szomorúbohóc-maszkot, amely egy évtizeden át volt az ismertetőjegye. 1994-től elsősorban könnyűzenei producerként tevékenykedett;…


2018. július 10 Zene | Buli

REMIXem, Sopronban

Remix- és feldolgozásversenyt hirdetnek a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. DJ-ket, producereket és zenekarokat buzdítanak arra, hogy álmodják újra az a VOLT himnuszát, a WellHello és a Halott Pénz közös dalát. Az Emlékszem, Sopronban idén is a VOLT himnusza marad, de minden bizonnyal egy kicsit másképp. Máig óriási siker a Halott Pénz és a WellHello közös…


2016. március 08 VOLT | 2016

Remix EP-vel jelentkezik Belau

A Belau az Island of Promise című bemutatkozó videójával tűnt fel a hazai zenei életben, a dalból most remix EP jelent meg. Kedves Péter egyszemélyes projektje különdíjat kapott a Klipszemlén, több rádió játssza, és számos külföldi médium is pozitív kritikával illette. Sammie Beats, Damien, gypsyROBOT.tv, Muzikfabrik & ThomChris és a Paperdeer gondolta újra a mára több,…


2016. január 20 Koncert, Lemez

A miénk, de mégis másé

A hazai elektronikai élet kiemelkedő alkotói gondolták újra az ANEZ dalait. A MamaZone kiadásában megjelenő remix ep-n a Listen Closely öt darabja hallgatható meg most egy teljesen más dimenzióba helyezve az eredeti számokat. A kísérleti elektronikus duót élőben legközelebb december 18-án, a G3 Klubban lehet elcsípni.


2015. december 18 Koncert, Lemez

Modernizált retro életérzés

A Back to the Future és a Star Wars hájpban újra dübörög a nyolcvanas évek. Ennek a modernizált, retro életérzésnek nincs nagyobb tolmácsolója a Com Truise művésznéven alkotó grafikus-producer-DJ-nél, Seth Haley-nél. Com Truise nem csak először érkezik Magyarországra, de rég várt új lemezét is bemutatja január 27-én az A38 Hajón.


2015. december 12 Koncert, Programajánló

A Faithless a Soundon ünnepel

Sorra érkeznek az újabb és újabb nevek. Itt lesz a 20. születésnapját ünneplő Faithless, a tehetséges és ambiciózus Zedd, az elektronika meghatározó alakja, Kaskade és még sokan mások.


2015. február 23 Balaton Sound | 2015

Fajfenntartás EP – Itt a Verőköltő első kislemeze

Az emberi lét kicsinységével és végességével, a szabad akarattal és az evolúcióval kapcsolatos kérdéseket boncolgat a Verőköltő zenekar Fajfenntartás című EP-jén.


2014. augusztus 13 Lemez

Blink a Sziget -1. napján

A hazai fesztiválok kívánságlistáin évek óta élvonalban lévő Blink-182 – hosszú egyeztetés után – igent mondott a szervezőknek: augusztus 11-én a Nagyszínpadon lépnek majd fel.


2014. május 05 Fesztivál, Sziget

DUBlőrök éjszakája

Igazi, ritkaságszámba menő zenei ínyencségre számíthatunk március 22-én a Super 8-ban. A DUBlőrök éjszakája a dub kialakulását eleveníti fel, hazai bulikból jól ismert lemezlovasokkal.


2014. március 17 Zene | Buli

A dub nem elkülönül, hanem befogad

Március 22-én a 70-es évekbeli Jamaicába repülhetünk a dub szárnyain a Super 8-ban, a DUBlőrök éjszakáján. Az este egyik fellépője, DU3NORMAL (Puskás Balázs) mesélt nekünk.


2014. március 17 Arcok, Zene | Buli, Lemez