Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Aszfalt lovasok és tanyasi rock & roll - Socfest Aszfalt lovasok és tanyasi rock & roll - Socfest

Aszfalt lovasok és tanyasi rock & roll

Olvasási idő: < 1 perc

Fantasztikus élményben lehetett része annak, aki december 14-én a Barba Negrában bulizott az Asphalt Horsemen és a Steve ‘N’ Seagulls társaságában.

A gödöllői Asphalt Horsemen valóban egy dögös, stoner rock zenekar. Bevallom, hogy én még nem találkoztam ezelőtt a zenéjükkel, de igazán remek koncertet toltak. Szerintem méltó előzenekara voltak a Steve ‘N’ Seagullsnak. A ‘Brotherhood’ lemezükről épp most jelent meg legújabb videóklippjük, ajánlom figyelmetekbe.

A koncertek előtt a merch standnál minden féle együtteses cuccokat vásárolhattunk, sőt, aki szemfüles volt, a Steve ‘N’ Seagulls tagjaival is készítehett fotót, hiszem a saját portékájukat ők értékesítették. Az Asphalt Horsemen után elhúzott függöny előtt tömörödött a közönség, majd pontban 9-kor a húrok közé csapott a finn ‘redneck’ zenekar. Fergeteges hangulat, remekbe szabott feldolgozások, habár az egész együttes bemutatásra került, két nevet minden bizonnyal mindenki megjegyzett: Hermann és Pukki. A frontember, Hiltunen vagy 10x elkántálta a nevüket a számok közt (ha nem többször). Kiemelnék kedvenc számokat, de az a helyzet, hogy nem tudok, mert mindegyiket élvezettel hallgattam.

Forrás: Barba Negra

Egy szó, mint száz, szerintem tökéletes helyválasztás lett a Barba Negra, nagyon remélem, hogy ha legközelebb jönnek Magyarországra ugyanitt lépnek fel, és hogy ha egy kicsi esélyetek is van részt venni egy Steve ‘N’ Seagulls koncerten, MINDENKÉPP MENJETEK EL! Nem fogjátok megbánni, azt garantálom.