Rocksztárok az A38-on! - Socfest

Rocksztárok az A38-on!

Olvasási idő: 2 perc

A We Are Rockstars június 20-án elfoglalja az A38 tetőteraszát. Az igazi Nagyszínpad-hangulat megteremtésében pedig a Carbovaris legénysége is segédkezik majd.
A koncert látogatása erősen ajánlott mindazoknak, akik nem akarnak lemaradni a nyár egyik legjobb teraszos bulijáról! Lendületes és kirobbanó formában élvezhetjük majd az MR2 Petőfi Rádióból már jól ismert dalokat, mint a Lift Me Up-ot, a Day Hits The Night-ot, vagy épp a legújabb Rólunk szól-t.

A We Are Rockstars zenekart 2009-ben alapította Ligeti Gyuri (Zagar, ex-Puzzle), Faragó Tamás (Dictator & Hussar, ex-Nemjuci, ex-Puzzle) és a számos hazai együttest megjárt Kovács Csaba. A mai felállását és hangzását csak 2010 nyarán nyerte el, mikor Szijártó Tamás (ex-Newgatti) csatlakozott a formációhoz. A banda a Does It Offend You, Yeah! angol zenekar We Are Rockstars című dala után kapta a nevét. Zenéjükben a 60-as évek beat zenéjét és a 80-as évek szinti popját keverik a modern pop-rockkal. Stílusukat tekintve elektronikus rockot játszanak. Olyan előadók hatottak rájuk, mint a Beatles, a Depeche Mode, a Primal Scream vagy a Killers, de a Doors zenei hatása is felismerhető. Első lemezük – Let It Beat – 2010-ben jelent meg, amelyről két dal is listavezető lett az MR2 – Petőfi Top 30-as listáján. A soron következő lemez a Second címet viseli, amely 2013 novemberében jelent meg. Ez a lemez idén tavasszal fizikai formátumban is megjelenik a Gold Records gondozásában, válaszul a független lemezboltok felkérésére. Miközben a fiúk tovább dolgoznak az angol nyelvű dalok magyarításán, elkezdődött a következő nagylemez dalainak megírása és rögzítése is. Ennek az alakotófolyamatnak gyümölcse a “Rólunk szól” című dal, amelyre videoklip is készült.

Az est további különlegessége, hogy nem egy, hanem mindjárt két nagyszínpados bandát is meghallgathatunk a legendás hajón, hiszen a bemelegítőt nem más, mint a Carbovaris nyomja. És biztosan nem hagyják majd otthon a Don’t Hurt My Cat-et vagy a legutóbbi Sand And Dust-ot. Péntek, tetőterasz, hangulatos indie és húzos elektro-rock dalok. Mi kell még?! Kedvcsinálónak hallgasd meg fent a We Are Rockstars legújabb dalát. Június 20-án pedig találkozzunk az A38-on!

Jegyár: 1000 Ft. (Jegyek itt vásárolhatóak.)
Kezdés: 20:00