tetőterasz

TRIP to the Jungle: Pierrot a DJ-pult mögött – interjú

Pierrot Fonogram – Magyar Zenei Díjas és EMeRTon-díjas zeneszerző, előadó, dalszövegíró, producer és játékfejlesztő, a Private Moon Studios vezetője és kreatív producere. Zenei pályája 1986-ban, még a középiskolás évek alatt indult. Ekkor vette fel a Pierrot művésznevet és a fél arcát takaró szomorúbohóc-maszkot, amely egy évtizeden át volt az ismertetőjegye. 1994-től elsősorban könnyűzenei producerként tevékenykedett;…


2018. július 10 Zene | Buli

Színpadon az új Special Providence

Új felállásával először koncertezik a Special Providence Budapesten. A progresszív jazzmetal együttes július 13-án az A38 hajón mutatja meg frissített repertoárját.


2014. június 24 Bandák, Koncert

Rocksztárok az A38-on!

A We Are Rockstars június 20-án elfoglalja az A38 tetőteraszát. Az igazi Nagyszínpad-hangulat megteremtésében pedig a Carbovaris legénysége is segédkezik majd.


2014. június 12 Bandák, Koncert

Új klip, hajókoncert és foci a Jurijjal

Új kislemeze címadó dalához egy házibuliban forgatott videoklipet a Jurij. A Vége van című dalt élőben június 12-én a budapesti A38 hajó tetőteraszán adja elő a zenekar.


2014. május 30 Koncert, Videóklip

Itt az első Kacsafutam-gyereknap

Május 25-én gyereknap alkalmából különleges programokkal, ügyességi versenyekkel és sztárfellépőkkel várják a legkisebbeket és a tiniket a Kacsafutam szervezői.


2014. május 23 Programajánló