Szimfonik Liv3 - Socfest

Szimfonik Liv3

Olvasási idő: < 1 perc

A Közmédia napjának záróeseményeként a hazai könnyűzenei élet legismertebb alkotói állnak színpadra, akik az MR Szimfonikusok kíséretében egyedülálló produkcióval készülnek. Az év ingyenes koncertjén napjaink populáris zenei világa találkozik a klasszikus zene hagyományaival.

A szombati koncert fellépői az utolsó próbák mellett szabadidejükben is dalaikat gyakorolják, hiszen idén rendhagyó módon más előadók műveit dolgozzák át saját stílusban. Fábián Juli és Baricz Gergő is átszellemülten készül a Szimfonik Liv3 koncertre. Fábián Juli részéről meglehetősen merész választás volt Gotye: „Somebody that I used to know” című dala. Mint mondta: saját stílusától abszolút eltér ez a szám, ezért sokat kell foglalkoznia vele.
A szomszédaim valószínűleg már halálra unják ezt a számot, hiszen állandóan ezt hallgatom. Főzés közben és még az utcán is memorizálom a szöveget. Séta alatt folyamatosan ez a dal jár a fejemben, olykor annyira belefeledkezem, hogy más útvonalon megyek haza, mint ahogy terveztem” – meséli az énekesnő.
Baricz Gergő a gyakorlás miatt vicces helyzetbe keveredett. A Coldplay: „Paradise” című dalát dudorászta újra és újra az egyik gyalogátjárón, és amikor az egyik magasabb hangot sikerült kiénekelnie, körbenézve mindenfelé kuncogó lányokat látott. A fiatal énekes egyébként Szirtes Edina „Mókussal” adja elő a slágert szombaton.

Szeptember 7-én, szombaton este 7-től a Millenárison bárki ingyenesen megtekintheti az egyedülálló zenei produkciót, amelyen fellép Mező Misi, Radics Gigi & Nobody Moves, Kristóf Norbi, Fábián Juli, Lovasi András, Soerii és Poolek & Papp Szabi, Alba Hyseni, Likó Marci, Dorogi Peti, Szirtes Edina Mókus, Baricz Gergő, Mórócz Tamás, Vitáris Iván, Sena, Judie Jay, Columbo, Zorán, Kovács Kati, Korbucz Sonya, Walkó Csaba, Németh Juci, Fehér Balázs, Manoya, Kardos-Horváth János, Szűcs Krisztián KRSA és Beck Zoli.