Zúzás a Parkban - Socfest

Zúzás a Parkban

Olvasási idő: 2 perc

A Depresszió zenekar különleges koncerttel készül augusztus 22-én a Budapest Parkba, hiszen két előzenekarral is kedveskedik a nagyérdeműnek. Fellép velük a magyar Drow és az angol Sold For Evil.

drowA Drow zenekar nagyjából 2 éve muzsikál együtt, 2013 decemberében megnyerték a rangos Kelet Underground tehetségkutatót. Stílusuk elmondásuk szerint leginkább a sludge/doom riffek köré épül, amelyekbe vegyül egyfajta southern-es „báj”, valamint jellemzőek még az elszállós gitárszólók is. Ezt az egyveleget az énekes death/black hangja és stílusa foglalja keretbe. Zenekartagok: Szabolcs Szabó (ének), Lehóczky Gábor (gitár), Vigh Gábor (dob), Usztics Péter (gitár), Emőd Balázs (basszusgitár). 18:40-kor ők nyitják az estét a Parkban.

sold_for_evilSoron következő a Londonból kis hazánkba szabadult Sold For Evil, akik most ünneplik fennállásuk 6. évfordulóját. 2008 augusztusa óta zúznak. Leginkább jellemző műfaj zenéjükben a trash metal, a deathcore és a hip-hop. Első albumukat 2012 januárjában adták ki Mastering The Beasts címmel. 19:30-tól hatalmuk alá veszik a színpadot, és mindenkit felpörgetnek az est főszereplőjére.

Depresszió_summerA Depresszióról már több ízben írtam, hiszen nagy kedvencem a banda. A zenekar bemutatását itt olvashatjátok, annyi változás történt a cikk megszületése óta, hogy elkészült a legújabb nagylemez, A Folyamat Zajlik címmel. A stúdiós munka után még sok feladat vár a kiadóra és a zenekarra az októberi megjelenésig (borító, klip, lemezgyártás, terjesztés, adminisztrációs munkák, stb.), de pár héten belül előrendelhető lesz az új lemez. Tehát augusztus 22. péntek, Budapest Park. Jegyek rendelhetők az alábbi linken.