Magashegyi Underground - dupla A38-as nagykoncert - Socfest

Magashegyi Underground – dupla A38-as nagykoncert

Olvasási idő: 2 perc

Gőzerővel készül dupla A38-as nagykoncertjére a Magashegyi Underground, a zenekar két estén két eltérő műsort játszik.

A koncerteken mindkét arcát megmutatja a Bocskor Bíborka vezette csapat: november 1-én szeánsz, november 2-án hangos koncerttel örvendeztetik meg közönségüket.

A Mindenszentek estéjén tartandó szeánsz-koncert igazi közösségi élménynek ígérkezik: Bocskor Bíborkáék körülállható színpadon lépnek fel, már-már testközelben, a közönségtől karnyújtásnyira  játszva. A rendhagyó felálláshoz különleges látvány is dukál: A te neved című klipjükben látható liliomfüggönnyel borítják be a színpad látóterét. A négyfős kórussal kiegészített felállású előadáson hallhatóak lesznek Tóth Krisztina verseire készült legújabb dalaik többi korábbi versfeldolgozás (Parti Nagy Lajos, Závada Péter, stb.) mellett. Tóth Krisztina személyesen is közreműködik aznap este, az alkalomhoz illeszkedő szövegekkel készül.

A hangos koncerten a régi és új táncolós dalokból állít össze egy csokorra valót a csapat, de természetesen eljátsszák legfrissebb, A legszebb tévedésünk című dalukat is. A zenekar külön gondolt a legfanatikusabb rajongóira is: a két napra kedvezményes bérlet is vásárolható, ami igazán megfontolandó, hisz a két napon összesen 37 különböző Magashegyi-dal fog elhangzani. A rendhagyó dupla koncert után a csapat 2020. tavaszáig nem lép fel Budapesten.

A legszebb tévedésünk című dal videóklipje:

A te neved című dal videóklipje (Tóth Krisztina versére):