Stand-up comedy tehetségkutató - Socfest

Stand-up comedy tehetségkutató

Olvasási idő: < 1 perc

Stand-up comedy tehetségkutató indul Budapest új belvárosi kultúrpubjában, a Kis Á…-ban. A verseny októberben kezdődik, és minden hónap első szerdája a jövő reménybeli humoristáiról fog szólni.

Az open mic keretein belül mindenki, aki úgy érzi, hogy tehetséges a stand-up comedy műfajban, lehetőséget kap arra, hogy bizonyítson, akár, ha a barátai biztatják, hogy ő a legnagyobb nevettető, vagy ha pusztán nyílt terepen tesztelné humorérzékét.

A színpadra merészkedők az ismert humoristákból és a közönség tagjaiból álló zsűri döntése alapján nyerhetnek lehetőséget a további fellépésekre – onnan pedig nincs megállás, a határ a csillagos ég! Azok pedig, akiknek fellépése alatt szem nem marad szárazon, a hasak pedig megfeszülnek a nevetőgörcstől – azaz a legviccesebb, „leg stand up-abb” produkciók – akár a Kis Á… Stand-up szerda – Dumaszerdahely nevezetű humorestjének állandó fellépői között is találhatják magukat.

A produkció hossza minimum 5 perc, maximum 10 perc lehet, de tarkíthatja zene, mozgás, vetítés, esetleg egyéb segédeszköz (például báb) is az előadást, de a stand-up comedy műfajától ne rugaszkodj el! Az első Open Mic Stand-up est október elsején (szerdán) 20 órától veszi kezdetét. Jelentkezni a kisaklub@gmail.com e-mail címen lehet rövid bemutatkozással, szeptember 26-ig! Nevettess, hogy Te nevess a végén!