alternatív zene

Filmtámogató koncert az A38 Hajón

A Buharov testvérek, azaz Igor és Ivan a magyar független film fontos alakjai: a rendezőpáros tucatnyi alapvető, jellegzetes, minimálköltségvetésű, de annál hatásosabb filmet készített a kultikussá vált A másik ember iránti féltés diadalától a legutóbbi, Az itt élő lelkek nagy részéig.


2018. június 28 Koncert, Programajánló

Metál csütörtök az S8-ban

A nagy Valentin-napi romantikázás után nincs másnap semmi programotok? Helyes. Akkor gyertek el február 15-én az S8 Underground Clubba, ahol fémes élményekben lesz részetek!


2018. február 07 Koncert, Programajánló

Alternatív elektronika vs. Kis Á

Az alternatív elektronika három kiemelkedő képviselője ad koncertet november 20-án a Kis Á-ban. A kísérleti elektronika hazai ékköve az ANEZ, Londonból érkezik Gromiko és a berlini Ryder Haydale.


2015. november 18 Buli, Koncert, Programajánló

Pszichedelikus este alter zenével és garázsrockkal

Március közepén járt utoljára hazánkban az Egyesült Államokból induló Simeon Soul Charger zenekar. Most a Corvintetőre merészkednek fel, ráadásul nem is akármilyen bandákat magukkal rántva – október 24-én este 8 órától a színpadot a Spacetaxi és a Minimachines melegíti majd be.


2015. október 21 Koncert, Programajánló

B-Movie: Nyugat-Berlin hangjai a SZEMREVALÓN

Az idei Berlinalén debütált és ott Heiner Carow Díjjal méltatott B-MOVIE: NYUGAT-BERLIN HANGJAI, 1979-1989 című német dokumentumfilm az idei SZEMREVALÓ egyik legkülönlegesebb darabja.


2015. szeptember 30 Film, Zene