Metál csütörtök az S8-ban - Socfest

Metál csütörtök az S8-ban

Olvasási idő: 2 perc

A nagy Valentin-napi romantikázás után nincs másnap semmi programotok? Helyes. Akkor gyertek el február 15-én az S8 Underground Clubba, ahol fémes élményekben lesz részetek!

Metal Thurtsday címszóval nyitja meg kapuit az S8, az este folyamán egy magyar és két olasz zenekar tépi majd a húrokat és adja a láb alá való, fejrázós ütemeket. Az első fellépő a hazai Phreekz lesz, akiknek a zenéjét igen csak nehéz bekategorizálni. A 2015-ben alakult zenekar kicsit garage/hard rock, kicsit metal, de inkább a populárisab vonalat követik. Tagjai: Arany Gábor (dob), Jakus Tamás (basszusgitár), Kántor Gábor (gitár), Szilágyi Zsolt (gitár, ének). Számaik 99%-a saját szerzemény, angol és magyar nyelven egyránt szólalnak meg dalaik. Érdemes időben érkezni, nehogy lemaradjatok a koncertjükről – a fellépés után pedig megtaláljátok a tagokat a sörcsapnál, valamint a közönség sorai közt.

Az est második fellépője az olasz Niamh, akik inkább az alternatív metálban nyomulnak – zenéjüket úgy jellemzik, hogy a Beatles-től a Cannibal Corpse-ig. Tagjai: Mike, Tom, Mateja és Bellix. Tuti érdekes előadás lesz, én már kíváncsian várom!

A záró zenekar, a szintén olasz Burn The Ocean hasonlóképpen vegyes műfajokból táplálkozik, mint ahogy a két fentebb említett banda is. Tagjai: Emanuele ‘Shuster’ Pecollo (gitár, ének), Fabio Palombi (gitár, ének), Davide Di Maggio (dob), Valentina Di Maggio (basszusgitár). Ajánlom figyelmetekbe a Soundcloud oldalukat.

Kapunyitás 18:00-kor, behopp 800 HUF, időrendi sorrend az eseménynél. Mondjatok csütörtököt (de ne úgy…) és irány az S8 metálkodni!