olasz

Metál csütörtök az S8-ban

A nagy Valentin-napi romantikázás után nincs másnap semmi programotok? Helyes. Akkor gyertek el február 15-én az S8 Underground Clubba, ahol fémes élményekben lesz részetek!


2018. február 07 Koncert, Programajánló

Megérkezett az utolsó 4 név!

Az utolsó négy névvel rekordidő alatt készre dörrentettük az idei programot! 6 napon át több, mint 50 magyar zenekar és nem kevesebb, mint 21 nemzetközi banda lép fel a 2017-es Rockmaraton Fesztiválon.


2017. március 08 Rockmaraton | 2017

Az olasz és amerikai filmzenék szerelemgyereke először Budapesten

Az Észak-Olaszországból származó Sacri Cuori magával ragadó produkciójában egyedülálló módon keveredik a helyi folk és világzene, az amerikai blues, Fellini, Nino Rota és Morricone filmzenéi, David Lynch és Badalamenti misztikus hangulatai és a rockballadák világa. A zenekar első budapesti koncertje garantáltan egyedülálló élmény lesz.


2016. október 19 CAFe Budapest, Koncert, Programajánló

Dallamos hardcore Angliából

A brit Napoleon a szigetország dallamos hardcore-jának egyik legnagyobb ígérete. A tavaly már Budapesten járt kvartett visszatér május 22-én az A38 Hajóra, hogy bemutassa rég várt első nagylemezét.


2016. május 17 Koncert, Programajánló

Powernight a Barba Negrában

Április 10-én lépett fel a Heidra, a Fleshgod Apocalypse és az Enfiserum a Barba Negra Music Clubban. Annak ellenére, hogy egy vasárnap esti koncertről van szó, szép számmal voltak vikingek, paganok, bulizni vágyók.


2016. április 12 Koncert

Visszatérnek a vikingek

Tavaly március 15-én lépett fel nálunk az Ensiferum, 2016-ban április 10-én térnek vissza a Barba Negra Music Clubba. Vendégzenekaruk a Fleshgod Apocalypse.


2016. január 15 Koncert, Programajánló

Elnémulva

Viola a folyosó végén lévő nyitott ajtó felé indult, és belesett. A tűzhely mellett egy testes olasz asszony állt papucsban, kevergette a vacsorát, körülötte gyerekek rohangáltak.


2015. szeptember 04 Novella

Dilisen, szerelmesen, a kölykökkel Rómában

Az ünnepi könyvhéten jelent meg V. Kulcsár Ildikó tizedik könyve Kölykök, dilik, szerelem címmel, amelyben a kedvelt újságíró egy húsz évvel ezelőtti itáliai családi nyaralás élményeit eleveníti fel.


Deadbeat pörget a Teslában

A kanadai Scott Monteith alias Deadbeat a minimalista technoba oltott dubjaival érkezik hazánkba. Március 7-én a Teslában az olasz Dadub párosával ad közös estet.


2015. március 02 Koncert

Sör, bor, pálinka – Oktoberfest Budapesten

Október 9. és 12. között az időjárás kedvezett nekünk, napközben kellemes meleg volt, és még este sem lehetett megfagyni – főleg ha az ember már kicsit többet kóstolt a kelleténél.


2014. október 15 Fesztivál