Megérkezett az utolsó 4 név! - Socfest

Megérkezett az utolsó 4 név!

Olvasási idő: 2 perc

Az utolsó négy névvel rekordidő alatt készre dörrentettük az idei programot! 6 napon át több, mint 50 magyar zenekar és nem kevesebb, mint 21 nemzetközi banda lép fel a 2017-es Rockmaraton Fesztiválon.

Négy év után tér közkívánatra vissza a fesztivál nagyszínpadára az Arch Enemy – a dallamos death metal svéd nagykövetei valószínűleg az ősszel érkező új lemezről is csöpögtetnek valamit a nyári bulin. Ha már a svéd metalnál járunk – több év kihagyás után visszatér Magyarországra a Katatonia csapata, akik amerikai headliner turnéjuk után ejtik útba Dunaújvárost.

Közel 30 éves pályafutással és 12 nagylemezzel a háta mögött a görög Rotting Christ is csatlakozik az idei black metal felhozatalhoz. A zenekar nem először játszik a Rockmaraton színpadán – biztos nem is utoljára!

Két éve, a fesztivál 25. jubileumán köszönthettük a fellépők között a Talco-t, az olasz ska lovagok komoly bulit ígérnek ezúttal is.

Támogatnád a fesztivált? Az idei VIP csomaghoz kapsz egy VIP Pass-t, amivel használhatod:

  • a VIP kempinget, saját vizesblokkal
  • a VIP területet és a FREE WIFI-t
  • a VIP kocsmát
  • jár egy VIP parkolási engedélyt, ami egyszeri behajtást (!) biztosít a VIP parkolóba
  • merch csomag: fesztivál póló, pohár, stage pass tartó
  • 5000 forint fogyasztás a VIP kocsmában
    – + extra a dicsőség: név szerint felkerülsz a fesztivál hivatalos támogatói közé, hogy ezzel is külön megköszönjék a segítségedet!

A VIP Támogatói csomag limitált, 100 darab érhető el belőle 19.990 Ft-ért ezen a linken. (Előzetesen megváltott bérlettel együtt érvényes, önmagában belépésre nem jogosít!) Bérletet 14 490 Ft-ért, napijegyet 5990 Ft-ért válthattok itt (SZÉP Kártyával is), sőt, idén is elérhető a FEZEN Fesztivállal kombinált bérlet 26 990 Ft-ért ide kattintva.