svéd

Plási a Dürer Kertben

Plásit, görög gyökerekkel rendelkező svéd énekes-dalszerzőt leginkább Passengerhez hasonlíthatnánk szívet melengető akusztikus-folk dalaival. Plàsi leheletfinom dallamait összegző People c. első lemezét hozza el Budapestre szeptember 30-án, a Dürer Kertbe.


2018. szeptember 29 Koncert, Programajánló

A legmenőbb dán szintipop duó

A koppenhágai First Hate október 9-én érkezik a budapesti Dürer Kertbe.


2017. október 09 Koncert, Programajánló

Megérkezett az utolsó 4 név!

Az utolsó négy névvel rekordidő alatt készre dörrentettük az idei programot! 6 napon át több, mint 50 magyar zenekar és nem kevesebb, mint 21 nemzetközi banda lép fel a 2017-es Rockmaraton Fesztiválon.


2017. március 08 Rockmaraton | 2017

Kemény napok jönnek

Négy újabb külföldi névvel gazdagodott a 2017-es Rockmaraton fesztivál fellépősora. Érkezik a svéd Hammerfall, az amerikai Agnostik Front, a lengyel Batushka és a cseh Gutalax.


2017. február 01 Rockmaraton | 2017

Európa leghűségesebb Dylan-követője

The Tallest Man On Earth tavaly jelentette meg negyedik nagylemezét. A svéd fiatalember megmaradt annak, aminek hatalmas népszerűségét köszönheti: karizmatikus, szuggesztív és kitárulkozó gitáros-dalszerző-énekes előadónak. Szeptember 13-án, az A38 Hajón lép fel.


2016. szeptember 08 Koncert, Programajánló

A Track deszkáin zúzott a Road

Az idei nyár egyetlen pesti Road koncertjének lehettünk szem, illetve fültanúi szombat este a Barba Negra Track-ben. Érdemes volt korán érkezni, nem csak az első sorban való helyfoglalás miatt. A legkorábban érkező 300 vendéget egy sörrel ajándékozták meg, ezen kívül egy nagyszerű előzenekart is hallhattunk.


2016. június 28 Koncert

Kortárs jazz az A38-on

A kortárs európai jazz egyik legnagyszerűbb és leginkább egyedi nagyzenekara, a Fire! Orchestra frissen megjelenő, elemi erejű új nagylemezét mutatja be június 6-án, az A38 Hajón, egy tévéfelvétellel egybekötött, egyedülálló koncerten.


2016. május 30 Koncert, Programajánló

Posztrock-est májusban a hajón

Nagyszabású posztrock-est két magyar és egy svéd produkcióval. Korbucz Sonya két dobossal felálló együttese a marionette ID utódzenekarával, a pigeoncoma.-val találkozik, és ehhez járul a Final Days Society nagyívű, álomszerű indie zaj-posztrockja május 4-én az A38 Hajón.


2016. április 27 Koncert, Programajánló

Teljes a Rockmaraton programja

Örömmel jelentjük, hogy a Rockmaraton Fesztivál fellépőihez csatlakozott a Napalm Death, az Enslaved, a Shining, az UK SUBS és a The Rumjacks csapata – velük teljessé vált a Rockmaraton 2016 programja!


2016. április 08 Rockmaraton

Svéd csodagyerek az A38-on

A még mindig tinédzser svéd rapper és producer, Yung Lean akkorát ment az utóbbi két évben, hogy még az avétosnak nehezen nevezhető Complex, a Noisey meg a Dazed is értetlenül nézett. Sad Boys nevű haveri körével, autotune-nal jól megküldött dalaival, szétcsúszott minimál-alapjaival, retroklipjeivel többmilliós nézettséget produkált, brutális rajongótábort épített és egy hete már saját ruhabolttal…


2016. február 01 Koncert