Járó Zsuzsa

John Osborne Dühöngő ifjúság című darabja, ma már történelemnek tűnik.

Dühöngő ifjúság a Belvárosi Színházban

Jimmy Porter képtelen elfogadni, hogy élete a középszerűségben fuldoklik. Haragszik mindenre és mindenkire valamiért. Annyira, hogy szinte lehetetlen együttérezni vele. A Dühöngő ifjúság a Belvárosi Színház előadásában egy jó darab, de nem könnyű megérteni mai szemmel, hogy mire fel a nagy dühöngés. John Osborne színdarabja a II. világháború után, az 50-es években született és játszódik….


2018. április 18 Színház

Földrengés Londonban

A klímaváltozást, mint égető társadalmi problémát mutatja be a Vígszínház Földrengés Londonban című darabja, méghozzá izgalmas fordulatokkal teli, megrázó, tabudöntögető előadás keretén belül. Három eltérő sorsú lánytestvér története áll a középpontban, ezért a női szemszög még különlegesebbé tette számomra Eszenyi Enikő rendezését.


2018. február 25 Színház

Csőre Gábor és a századmásodpercek

Csőre Gábor mesélt nekünk milyen érzés ismét a Ruttka Éva-emlékgyűrű díjazottjának lenni, amelyet december 30-án szavazott meg neki a Vígszínház társulata.


2014. december 31 Színház

Garantált szórakozás és nyereményeső

December 31-én egy mindent elsöprő vígjátékot, A revizort láthatjátok. Sziporkázó humor, bravúros színészi játék, jó hangulat és egy kihagyhatatlan lehetőség. Mindez együtt, a Vígben.


2014. december 30 Színház