Garantált szórakozás és nyereményeső - Socfest

Garantált szórakozás és nyereményeső

Olvasási idő: < 1 perc

Tudod már hol töltöd a Szilvesztert? Ha nem, akkor gyere el a Vígszínházba! Egy különleges, meglepetésekkel teli, feledhetetlen és megismételhetetlen estére vágysz? Ha igen, akkor gyere el a Vígszínházba! December 31-én este 17.30-kor és 21.00-kor egy mindent elsöprő vígjátékot, A revizort láthatjátok. Sziporkázó humor, bravúros színészi játék, jó hangulat és egy kihagyhatatlan lehetőség… Mindez együtt, az év utolsó estéjén, a Vígben.

Az előadások végén tombolasorsolást rendezünk, ahol vígszínházi jegyeket és bérleteket nyerhettek. A tombola fődíja pedig egy exkluzív vacsora a színház igazgatónőjével, Eszenyi Enikővel. A tombola után aranyjegy-esővel búcsúznak az óévtől, ahol újabb nyeremények várnak titeket.

Szilveszterkor abban is segíteni kell, hogy megszabaduljon az ember  a rossz szokásaitól, és tiszta lappal kezdje az Újévet: írjátok le a Vígfogadalom-falra a fogadalmaitokat, vagy jókívánságaitokat, és a legjobbakat a színház közzéteszi a Facebook oldalán.

A revizor egy kitűnő színházi előadás, a közönség szeretetén túl számos pozitív kritikát és szakmai elismerést kapott: négy kategóriában jelölték a Színikritikusok díjára, és megkapta a  legjobb díszletnek járó díjat is.  Nagy sikerrel szerepelt az előadás a 22. Pilseni Nemzetközi Színházi Fesztiválon és itthon, a Kortárs Drámafesztiválon. Ebben a hihetetlenül szellemes előadásban többek között Hegedűs D. Géza, Járó Zsuzsa, Lengyel Tamás, Józan László, Hevér Gábor fergeteges játékát élvezheti a közönség.

Tombola: a délutáni, és az esti előadások után A revizor társulata fogja kisorsolni a szerencsés nézők számára a fődíjat, és a további nyereményeket, amelyek között vígszínházi bérletek is szerepelnek. És még nincs vége, mert az „Aranyjegy-eső” is izgalmas játékra, színházjegy-kedvezményekre ad lehetőséget.

Vígfogadalom-fal: a Vígszínház patinás épületében elhelyezett tablókra mindenki felírhatja újévi fogadalmát, kívánságait. A legfrappánsabb, legviccesebb, legszebb üzeneteket a Vígszínház Facebook oldalán közzéteszik.