komédia

Sok hűhó semmiért a Centrálban

Sok hűhó semmiért az a komédia, amelyben Shakespeare föltalálta a bulvárt és a pletykalapokat. Örülhetnének a fiatalok, házasodhatnának, szerelmeskedhetnének, ám ehelyett azzal foglalkoznak, ki mit mond róluk, ki mit pletykál. Mindenki azonnal elhisz mindent, és feltupírozva adja tovább.


2015. november 24 Színház

Szexterápia-szánalom

Sophie Marceau-nak több a szemkörnyéki ránca, mint a szexuális kisugárzása, és ezen sajnos az sem segít, hogy a filmben végig nincs rajta melltartó.


2015. június 23 Film

Humorelméleti mese a Dumaszínházban

Április 18-án és 19-én lesz a budapesti premierje Bereczki Csilla legújabb rendezésének, a Vicces, királykisasszony?!? című humorelméleti mesejátéknak.


2015. április 17 Programajánló

Shakespeare, Polcz Alaine és Goldoni a Vígben

A Vígszínház három új bemutatóval készül decemberben. Shakespeare Julius Caesar-ja, Goldoni Két úr szolgája és Polcz Alaine Asszony a fronton című visszaemlékezése várható még az ünnepek előtt.


2014. november 30 Programajánló, Színház

Csak az iskolába ne!

A németek mindig is otthon érezték magukat a bugyuta vígjátékokban, amelyek nem a filmtörténet csúcspontjai, de veszettül szórakoztatóak. A Fák jú Tanár úr! is egészen élvezhető.


2014. október 24 Film | Kritika, Mozi

Chaplin és Pasolini: Velence után itthon is

Mindkét mű megtörtént eseményen alapul: előbbi a híres rendező, Pier Paolo Pasolini életének utolsó 2 napját dolgozza fel, utóbbi pedig Charlie Chaplin holttestének elrablásáról szól.


2014. szeptember 09 Film

Senki szigete a Szigeten

Kitelepült az október 16-án bemutatandó új film, a Senki szigete stábja a Szigetre. A film speciális látványelemekkel és vizuális játékokkal próbálja megszólítani a közönséget.


2014. augusztus 14 Film, Sziget