közönségtalálkozó

Csengetett, Mylord? közönségtalálkozó

Hatalmas az összefogás a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója körül, a rendezvényre már több, mint egymillió forintot gyűjtöttek a rajongók. Az érdeklődőknek július 18-ig van lehőségük utalni, a részvételhez szükséges összeg minimuma ötezer forint.


2018. július 05 TV, Sorozat

Rockvilág.hu közönségtalálkozó

Hosszú idő után ismét itt az ideje, hogy a Rockvilág.hu régi és új hallgatóit egy közös programra invitáljuk. Június 3-án pénteken mindenkit várunk a Legenda Sörfőzdébe!


2016. május 01 Koncert, Programajánló

Újra eljött a Filmünnep hete

A Cinema City idén negyedik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City Filmünnepet. A Szerencsejáték Zrt.-vel partnerségben szervezett rendezvényen október 15. és 18. között a résztvevők 730 és 930 forintért vásárolhatnak jegyet 30 különféle filmre, melyek közül ötöt premier előtt, hármat premieren mutat be a mozihálózat. Ebben az évben…


2015. október 14 Film | Mozi

Bohemian akusztik

Augusztus 30-án ritka zenei csemegében lehet részünk: a Bohemian Betyars akusztikus koncertet ad, mi több elmesélik, milyen kalandokat éltek át az európai koncertkörútjukon.


2014. augusztus 26 Koncert

Százezreket dobtak össze a Subscribe rajongói

Már az előrendelési időszakban óriási érdeklődés kísérte a Subscribe új nagylemeze, a This Moment Will Soon Be Gone megjelenését. A zenekar március 7-én indul lemezbemutató turnéra.


2014. március 10 Bandák, Lemez

10 éves a Pataky Klári Társulat

A társulat háromnapos minifesztivállal (filmvetítés, közönségtalálkozó, előadások) ünnepli tízéves fennállását január 30. és február 1. között a Bethlen Téri Színházban, várva az érdeklődőket.


2014. január 21 Színház | Tánc

Klippremier a Képzelt Várostól

Az elveszett kozmonauták legendáját filmesítette meg a Képzelt Város legelső videoklipjében. A különleges alkalom apropóján a zenekar egy premier bulival és közönségtalálkozóval is készül a csillagos égboltjáról híres Corvintetőn, december 7-én.


2013. december 02 Zene | Videóklip

Dübörög a Dürerben a Tilos-Maraton

A hagyományokhoz híven idén is a Dürer kert ad otthont a Tilos Rádió egyhetes, ingyenes rendezvénysorozatának június 7-e és 15-e között. A kilenc tematikus nap során a sokszínű programok és koncertek mellett megismerkedhetsz a rádiót működtető, közel 300 önkéntessel, sőt, te is közéjük állhatsz.


2013. május 24 Buli

Színházak éjszakája programmustra

Ebben az évben a tavalyinál jóval később, május 4-én kerül sor a Színházak Éjszakájára. Az idén második alkalommal megrendezett eseményen 14 budapesti színház rendhagyó programjaiból válogathatunk. A szervezők a márciusi fagyoskodás mellett a tavalyi, szervezési bakikat is szeretnék elkerülni.


2013. április 15 Színház