kukorica - Socfest

kukorica

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Petik Tibor | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Vendégváró sósságok

A szilveszter után még jó pár hónapig inni és enni kell az Újév tiszteletére. Ez sok embert, sok ételt és sok italt jelent. Hogy megkönnyítsem a dolgot, három olyan vendégváró fogást javaslok, amikből gyorsan és könnyen készíthetünk nagyobb adagot is. Így már csak a társaságot kell összeverbuválni, a piáról meg gondoskodjanak a haverok.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. január 11

Saláta, mint laktató fogás?

A salátáról a legtöbb embernek még manapság is a nyúlkaja, meg az önkínzó fogyókúra jut eszébe. Pedig nem pusztán köretként működik, önálló és finom fogásként is az asztalra kerülhet. Ezt három remek recepttel is bizonyítom.   Csirkés Cézár-saláta Hozzávalók 1 fej jégsaláta vagy római saláta 10-15 dkg cheddar sajt 25 dkg csirkemell 2 szelet rozskenyér…

Mora' 2012. augusztus 17 Tipp Hopp Három

Kerti parti 2.

 Jöjjön hát a kerti sütögetés második felvonása, ezúttal grill húsokkal! A grillezésben az a legüdvösebb, hogy lehetőségeinknek csak a képzeletünk szab határt (no meg olykor a pénztárcánk). Bátran variáljuk az alapanyagokat, a fűszereket és a köreteket, úgyis csak jól sülhet ki belőle.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2012. augusztus 06