r’n’b

Az electro-r’n’b-pop díva Budapesten

A kortárs európai r’n’b-pop egyik legkarakteresebb képviselője a bolgár, de már egy évtizede Berlinben élő Dena. A markáns dalszerzői erényeket csillogtató, a csináldmagad balkáni barkácsesztétikát high-end elektropopba oltó, a Pitchfork, a Dazed & Confused vagy a Fader által is egekbe dicsért Dena ősszel megjelenő friss lemezét mutatja be szeptember 30-án az A38 Hajón.


2018. augusztus 10 Koncert, Programajánló

Sena a Frankofón Fesztiválon

Két elegáns, remek produkció egy este: a második lemezét egy francia kiadónál megjelentető Sena, és a tavalyi év egyik legnagyobb felfedezettje, Minimyst. Finom elektronika, r’n’b, pop és soul a Frankofón Fesztivál buliján március 25-én.


2016. február 19 Koncert

Selah Sue visszatér a hajóra

A nagyszerű neo-soul énekesnő, a belga Selah Sue már jó ismerőse a magyarországi közönségnek. Legutóbb tavaly, Reason című lemezének bemutató turnéján járt az A38-on. Az akkori óriási siker, telt házas fellépés után Selah Sue március 16-án viszatér, hogy fantasztikus hangján újra előadja remek, laza, slágeres és okos neo-soul dalait.


2016. február 16 Koncert

“Mindenkinek van egy hangja, egy hang, hogy meghallgassák”

Zap Mama, vagyis Marie Daulne többszólamú női kvintettje a legkülönbözőbb zenei stílusokat ötvözi: a cappellát, latin zenét, jazzt, R’n’B-t, hip-hopot és soult. Szeptember 30-án zenei tudása felcsendül a MoMkult falai között.


2015. július 01 Koncert, Programajánló

Nagy visszatérők és aktuális sztárok a Szigeten

Tucatnyi újabb névvel jelentkezett a Sziget Fesztivál. Jön például a ska egyik “ékkövének” titulált Madness, a The Bloody Beetroots, Kelis, a Leningrád és még sokan mások.


2014. június 13 Fesztivál, Sziget

A Tankcsapda is Sopronban ünnepel

A Hurts, a Nero és a Modestep neveivel együtt már húsznál is többre nőtt a nemzetközi sztárok száma a 22. VOLT Fesztiválon. A kedvezményes jegyek április 15-ig kaphatóak országszerte.


2014. március 13 Fesztivál, VOLT