Carstyling.hu Tuning Show 2014 - Socfest

Carstyling.hu Tuning Show 2014

Olvasási idő: < 1 perc

A 2006 óta folyamatosan megszervezett, egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi gépkocsi és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Leonie Hagmeyer-Reyinger2014-ben először az AMTS keretein belül mutatkozik meg a Carstyling.hu Tuning Show. Az egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt. A rendezvény Európában egyedülálló, autós színpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is. Lesz szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai szórakoztatják majd a közönséget. Sőt, vendég lesz Európa tuning-szépségkirálynője, Leonie Hagmeyer-Reyinger is.

Az évről-évre népesebb külföldi vendégautó-tábor, valamint az új hazai építések tekintetében egy további tuning-pavilon nyílik a rendezvényen, a fő csarnokban pedig minden eddiginél több márka és importőr standját, valamint legújabb autóit tekintheti meg a nagyérdemű március 21. és 23. között.