Igaz a hír: Magyarországra jön David Hasselhoff! - Socfest

Igaz a hír: Magyarországra jön David Hasselhoff!

Olvasási idő: 2 perc

I’ve been looking for freedom, Touch me, Boys boys boys – ki ne ismerné ezeket a slágereket? David Hasselhoff és csapata segít, hogy mindenki újraélje a 80-as, 90-es évek hangulatát egy hatalmas nyárzáró parti keretein belül. 2014. augusztus 29. és 31. között a legnépszerűbb retro előadók és a leggyorsabb versenyautók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 rendezvényen. A Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Vengaboys, de természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, Kitt is.

David Hasselhoff maga mellé gyűjtötte a 80-as, 90-es évek legmeghatározóbb popsláger-gyárosait, hogy egy három napos autós roadshow keretein belül a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” nevű minifesztivállal bejárja Európát. A sztár és csapata hazánkat sem hagyja ki, augusztus 29-én hozzánk is ellátogat. Az Acceleration kiváló családi programnak ígérkezik, az odalátogatókat izgalmas autóversenyekkel és őrületes koncerttel várják a szervezők.

Augusztus 29-én pénteken, a sosem látott zenei eseményen felcsendülnek a legnagyobb retro slágerek, hiszen olyan sztárok gondoskodnak a hangulatról, mint a házigazda David Hasselhoff, Samantha Fox, Sabrina, a Haddaway, a 2 Unlimited, valamint a Venga Boys, de Kitt sem porosodik majd a garázsban. A 4 órás show-n az örökzöld dalokon kívül, videók, lézer-effektek és látványos pirotechnika varázsolja majd el a nézőket.

Az esemény házigazdája David Hasselhoff is izgatottan várja a fesztivált.

“Alig várom a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” koncertet az Accelereation 2014 rendezvényen a Hungaroringen – igazi időutazás lesz ez a számomra. Az előadók és a verseny is nagyon izgalmasnak ígérkezik, remek hétvégét garantálok minden családnak, aki kilátogat majd Mogyoródra” – mondta el a szupersztár.

Az Acceleration három kategória izgalmas autóversenyeit is magába foglalja: FA1, MW-V6 Pickup Series és Legend Super Cup. A hétfutamos széria utolsó előtti állomásán a Hungaroringen méri össze erejét a nemzetközi mezőny. Az utazó fesztivál a legmagasabb géposztály összecsapásait kombinálja a világszínvonalú szórakoztatással, ahol még a színpad előtt is érezhetjük az égett gumi illatát.

Az Acceleration Európa-szerte több ezer embert vonzott, és mindenhol tarol a retro-rajongók körében. Aki méltón szeretné lezárni az idei nyarat, ne hagyja ki a három napos eseményt!

A jegyek péntekre kedvezményes áron, 4999 forintért válthatók, míg aznap a helyszínen 6000 forintba kerülnek majd. Ha valaki csak a szombati vagy a vasárnapi Acceleration Race-re kíváncsi, annak 2999 forint elővételes áron megvásárolható jegy, a rendezvény napján a Hungaroringen pedig 3500 Ft.

További információ: www.acceleration-magyarorszag.hu